Herkese merhabalar çok değerli WmAracının çok değerli üyeleri efenim biraz resmi bir giriş oldu kusura bakmayın :) Herkese hayırlı sahurlar diliyorum öncelikle. Nacizane yeni bir projeye başladım da fikirlerinize de danışma gereği duydum. Efenim uzun zamandır aklımda olan bir projeydi kanalı açtım ve uzunca bir süre video konuları içerik araştırması vs. gibi teferruatlar ile ilgilendim. En nihayetinde bu gün kanal için ilk videoyu editleyip yükleme fırsatına nail oldum. Projemden kısaca bahsetmem gerekirse.

Proje Adı : Bir Garip Webmaster
İçerik : Seo, Google Servis ve Ağları, Sosyal Ağlar, İnternetten Para Kazanmak ve Webmasterların Çektikleri (Komedi Bölümü) gibi geniş bir yelpazede konu seçimi yaptım kendimce tabi ilerleyen zamana göre bu yelpazeyi genişletip daraltabilirim.

İlk videoyu şimdi alta ekleyeceğim sizden bir ricam var öncelikle video da gözünüze çarpan eksiklikleri (ses, görüntü vs.) belirtmenizi rica ediyorum. Ayrıca konu seçiminde şunları da çekebilirsin bu kanal için güzel olur diyebileceğiniz konularda varsa lütfen onları da belirtir misiniz ?



Ayrıca Kanala Abone Olmak İçin : https://goo.gl/G4BTiJ