ogzhnbaygul adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar bu haber tamamen yalan bayağı bir araştırdım bu ikilin adı yarışmada geçmiyor bile.
Yapılan yarışma ABD de GENIUS Olympiad adında bir yarışmadır bu yıl TÜRKİYE toplam 275 adet proje ile takıldı ve birçok ödül kazandı özellikle de sanat alanında.
Ödül listeleri burada http://www.geniusolympiad.org/index.php/application/awardees isteyen tek tek baksın bu kişilerin adı ve projeleri burada geçmiyor, nasıl birincilikse yayınlamamışlar bile!!!
Ayrıca bu sözü geçen kitosan adlı madde daha önceden de kullanılıyordu yaptıkları proje arduino projeleri kadar basit. Gerçek biyokimya projeleri böyle basit olmuyor bir şeyler yapmak için akademik bilgi gerekiyor nereden biliyorsun derseniz şuan İstanbul Üniversitesinde bir biyokimya projesi üzerine çalışıyorum. Bilginiz yoksa yaptığınız şeyler ancak taklitten ibaret olacaktır.
Ayrıca TÜBİTAK ı kötülemeyi bırakın bu kurum gerçekten çok kaliteli projelere imza atıyor bir örnek vereyim hem anlayacağınız bir örnek olsun 'Nested Adaptive Prediction' (NAP) adında bir proje, TÜBİTAK birincilik vermiştir bu proje bir sıkıştırma algoritmasıdır ve kolay birşey değildir. İşte gerçek projeler bunlar.

@Voltaren @Voltaren @BakalimBilelim @beyuzman @mkucuk @kafka123 @turkojen34 @luxfm @NTBol

Bu siteyi çöp haber sitesine çevirmeyin burası bir webmaster formu burada araştıran insanlar mevcuttur bir konu hakkında yorum yapmadan önce konu hakkında araştırma yapın.


Evet ben de inceledim tek tek listeleri, Türkiye'den bir sürü isim var ama Mehmet Can Dursun ve İrfan Efe Boztepe isimlerini göremedim, 2015 ve 2016 ödüllerinin listelerini inceledim.