VNG
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilisim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
Profesyonel bi şarkı cıkarmak istiyorum elimde fon var. Ama intetnetten bulunma bi fon. Aslinda kendi fonumu kendim yapmak istedim imkanim yok. Ama en buyuk hayalimde sarki cikarmak. Size nasil profesyonel sekilde bi sarki cikaririm. Nelere ihtiyacm var. Bi de "r" harfine dilim donmuyor. Sozlerinde r harfi olmayacak dekilde ayarlayacam. Yardim eder misiniz bu hayali gerceklstirmeme.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Model , Ogrenci , Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Oncelikle herhangi bir enstruman calabiliyormusun ?
Studyo Ekipmanların varmı (mikrofon,kulaklık,ses kartı,midi klavye v.s.) ?
Egitim aldın mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ç** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam isin cok zor ne enstruman calabiliyosun ne ekipman var boyle bir ise gireceksen tarzına gore bi enstruman secip egitime basla solo yazman icin gamları notaların klavyedeki yerini v.s. bilmen lazım ritim atmayı bilmen lazım sarkı soylerken bile nerede nefes alıp verecegını ogrenmen lazım egitim sart
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ç** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Profesyonel sarkı cıkarmak istiyorum demissiniz de yanı bu kadar egitimsiz iken imkansız o cıkarsan bile dinlenmez hocam biliyorum egitime ne gerek var demissiniz siz bu sekilde detone olursunuz surekli insanlar senelerce egitim alıyor kurslarda siz ben biliyorum diyorsunuz cidden merak ettim bi sarkı cover yapıp youtube a atın bakalım ne kadar biliyorsunuz bu kadar kolay degil bu isler
Ek Olarak: İzle şarkıların nasıl yapıldıgını gor
https://www.youtube.com/watch?v=Oo3z4ly2Fuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Profesyonel olabilmesi için, beatin (siz fon diyorsunuz, doğrusu 'beat'dir onun) de profesyonel ve sizin yapımınız olması lazım. Gerçi burada kullandığımız 'profesyonel' kelimesini bile doğru kullanmıyoruz ama neyse. Ekipman önerisi istiyorsan Sibel Can ve birçok sanatçının 2000'li yılların ortalarında kullandıkları MXL 990 senin başlaman için uygun condenser mikrofon olacaktır. Scarlett 2i2 gibi çok pahalı olmayan da bir ses kartı ile 'Amatör' bir şekilde başlayabilirsin bence bu işe.
Bu arada kelimeleri doğru kullanman için not düşüyorum.
Amatör: Bir işi para karşılığı yapmayan kişi. (Amatörlerde işinin ehli olabilir yani)
Profesyonel: Bir işi kazanç kaygısı güterek, para amaçlı yapan kişi (Profesyonellerde kalitesiz işler yapabilir yani)
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Beatmaker,Prodüksiyoncu,Stüdyo. Hepsi 200e patlar.
www.turkcetemalar.com
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Aynen arkadaşın dediği gibi. 2 şey lazım size.
1- Prodüksiyon stüdyosu
2- Ses kayıt ve mastering stüdyosu
Prodüksiyon pazarlık işi olur. Diğeri saatlik kiraya göre çalışır. Ucuz ses kayıt stüdyosu arıyorsan rapçilerin gittikleri stüdyoları bulabilirsin.