Cafedeç aktırmadan izlediğim müşteriler aklıma geldi :D Adamlar google diye nelere nelere giriyorlar bi bilseniz :D

Aklıma gelmişken gece gece gülmek isteyenlere bi olay anlatayım :)

2 sene önce cafedeyim gürültü geldi dışarıdan çıktım baktım bi dükkan sahibi birkaç tinerciyi dövüyor (Dükkandan birşeyler çalıyorlar diye) Neyse ayırdılar falan bi tinerci kardeşimiz vardı çok severdik çok temiz çocuktu :) Geldi cafeye abi nasıl bulurlar biz bile görmedik ne aldığımızı falan diye anlatıyor, işte kameralar falan var dedik o yüzden buluyordur durdu abi şu masayı açsana beş dakka oturayım dedi.Peki dedik açtık masayı, bende ana makinadayım çaktırmadan gülüyorum çünkü çocuğun her yaptığı gülünecek olay.

Makinasın ne ediyor diye baktım girmiş google'a şunu yazdı: ''Şu şu tarihte şu şu saatte bakkalköyde döt tinerci tarafından yapılan soygunun canlı görüntüleri'' ben makinadan ağlaya güle kalktım :D

Çocuk kalktı abi kapat masayı dedi, baktım mosmor olmuş arkadaşına bi tane çaktı hani bu illet her b*ku gösteriyordu lan! hani lan adamın bulduğu şeyi bile bulamadı falan diye bağıra çağıra çıktı gitti :D

Vaktini aldıklarım hakkını helal etsin :)