Anındahosting
Bir süredir yazmak istiyordum anında hosting firması hakkında, öncelikle belirteyim bu kesinlikle reklam değil, daha önce uzun süre boyunca Alastyr firmasıyla da çalıştım, kısmen onlardan da memnundum. Fakat Anındahosting ve ardından İrfan beyle tanışana kadar, canlı destek kanalından beni onlarla çalışmaya ikna etti, birkaç projemi onların sitesinde açtım bende, çok zorlu konularda destek ihtiyacım olmuşluğu oldu, gecenin 2:30'unda telefon numaramdan arayarak sorunumu çözdü. Hizmet kalitesi açısından yoğun siteler kullanmadığım için çok bir şey söyleyemeyeceğim ama o konuda da Anındahosting'de barınan 3 sitemde de hiç sorun yaşamadım diyebilirim. Hatta kendileriyle alakalı olmayan bazı problemlerimi de çözüme kavuşturmakta çok etkiliydiler sağ olsunlar. Tabi çok daha büyük hosting firmaları var, güven verdikleri doğrudur ki uzun süre boyunca o firmalarla bende çalıştım, fakat bir kere denemenizi tavsiye ederim gerçekten eğer kuşku duyuyorsanız seçme konusunda.
Baştan söylüyorum bu tamamen kendi içimden gelenleri yazdığım bir yazı, hiçbir koşulda Alastyr adlı firmayı da karalamıyorum, destekleri çok kaliteli değildi ve bu sebeple tam anlamıyla memnun olamıyordum, hizmet kalitelerine diyecek lafım yok. Fakat iki firmada ücretsiz ömür boyu hizmet sağlayacak olsa ve tercih etmem gerekse, tercihim Anında hosting yönünde olurdu.