Forumu 10 aydır kullanan, burada yardımlaşmaya alışmış, kendi projelerine sahip birisi neden böyle bir reklama kalkışsın? Hadi o kalkıştı bu hosting firmasının sahibinin öyle bir gücü yok mu? Hepinizle'de illa yorumlarda karşılaşmışlığımız vardır, size neden, ne amaçla yalan söyleyeyim?

Şimdi birazda sizin mantığınızı zorlayayım :) Orda şöyle bir cümle geçiyor "denemenizi tavsiye ederim gerçekten eğer kuşku duyuyorsanız seçme konusunda." Hangi hosting firması ilk müşteriyi değil de, arta kalan müşteriyi hedefleyerek reklam çalışması yapar? Hemde ücretsiz bir forumun üyesi üzerinden :D Herkes komplocu, her şey Amerikan oyunu zaten de mi?

Yazıda belirttiklerimde tamamen samimiydim, reklam değil diye belirtiyorsam kesin reklamdır, çok kritik düşünüyorsunuz cidden :D :D Bakın altta ki resim ilk ticket attığımda, tarihe bakabilirsiniz.

Altta ki fotoğrafta son mesajlaşmaya ait, yine tarihe bakabilirsiniz, o 3 gün boyunca sürekli olarak denemeler yaptılar ve sorun onlarla alakalı bile değildi, benim dikkatsizliğimle alakalıydı, bi kişi işini hakkıyla yapıyorsa ona destek vermekten çekinmem Türkiye standartlarına, insanların birbirine sadece köstek olmasına, teşekkür etmenin hak getirmesine alışmışssınız ondan belirtiyorum.

Şimdi koyacağım fotoğraftaysa benimde bir süredir onlarla çalıştığımı görebilirsiniz, ücret ödediğimi de, fatura kesim ve döngüsünden 1 aydan biraz daha uzun süredir beraber çalıştığımızıda (Hatta söyleyeyim 2.5 ay falan olmuştur.)

Lütfen insanlar bir şey söylediklerinde inanmayı tercih edin, herkes yalancı değil.

Katzfiel Karargaht ironsoft narinhosting

Fatma adlı üyeden alıntı

Bende anında hosting kullanıyorum wm aracından LosTTeeN vesilesiyle ,hosting paketlerimde hiç sorun yaşamadım ama gerek mail ,gerek canlı destek ,gerek wm aracı pm yolu ile olsun firma gerçekten ismine münhasır anında çözüm üretiyorlar, benim tek korkum firmanın çok büyük bir şirket olmadığı için ilerde kapanma gibi bir durumun olma ihtimali ,aslında böyle ilgili yeni yükselişte olan firmalara büyümesi için destek vermeliyiz,herkes kendi çapında ,gerek forumlarda gerekse kendi sitesinde ücretsiz reklamını yapsa ne olacakki ,cebimizden çıkan yok sonuçta..

Kesinlikle hemfikiriz, önermeyi reklam olarak niteliyorlar, reklam yapıyor olsam gerçekten zoruma dahi gitmez, güler geçerim bu tip insanlara ama yazıda belirtmeme rağmen yalancı yaftası yiyorum, bu insanı üzüyor işte. Çok teşekkür ederim size de :)