Gucluyazar adlı üyeden alıntı

furkan2499

Yaş grubuna göre değişir diye düşünüyorum hocam bu tutumun.
Liseli dostlarımızın görüşleri biraz farklı olsa da benim amacım tamamen bilgi ve pratiklik öğretmek.


Hocam kendinizi kandırmayın lütfen, direk olarak sizi kast etmiyorum. Haber sitelerinde bile en çok okunan haberler erotikliklik içeriyor. Yorumumu yanlış anlamışsınız bu tarz erotik içerikli videolar yapın demiyorum. Genel kitle yani %9999999999 kitlenin neye yöneldiğinden bahsediyorum. Hadi bilgi için video çekin ve ezbere bildiğim sonuca ulaşın. Yani 10-15 video yapıp bırakmaktan bahsediyorum.

Diğer video alanlarını liseli diye hitap ettiğiniz iş sahibi abilerim yöneldi. Bu alan Vine gibi güncel videoları yayınlamak. 200 Video sonucu 12 bin abone oldu ve eline komik bir rakam geçince işi bıraktı.

Bu vine video alanında bile erotiklik içerek videolar daha çok izleniyoru. Pardon daha çok değil %1000 daha fazla izleniyor. Araştırın lütfen sonra yorum atın.

Sponsorlara gelelim! Boş keseden 2000 TL Kazanıyordur en az diye yorum atmayın yazıktır günahtır! Adamı dikkatli dinleyin gerekli cevabı vermiş. 2000 TL kazanan biri varmı var tabi ki. O kişilerde 8-12 yaş kitlesini etrafına toplamış Minecraft oynayan çocukları kullanan, kendince komiklik yaptığını zanneden, videolarında sürekli bağıran ve hayatında düzgün espiri duymamış nacizane çocuklarımıza küfürlü espirileri öğreten hıyar heriflerdir. Bu videodaki adamı takip ediyorum ve yaş kitlesi büyük olduğu için kitlesi biraz zayıf neyazik ki. Demek istediği iyi niyetli arkadaşlarım zaten anladı.

Sadece bilgi amaçlı video çekin hocam zaten bu şekilde olmalı. Fakat kullanıcı sizden bilgiyi aldıktan sonra bir daha uğramaz ve sizde para kazanamazsınız bu kadar basit! Yani uzun süre oğraştım, oğraşan abilerimin yanında çalıştım olayı tam olarak kavradım. Gerçekten sizin gibi düşünerek en az 5 defa kanal açmışımdır. Blogger tema nasıl yapılır gibi dersler verdim. Şuan 1 bin izlenme olmuş. Hayırlı olsun 50 kuruş ile zengin oldum!