Merhaba arkadaşlar. Sizlere CyberGhost programının tanıtımını yapmak istiyorum. Bildiğiniz gibi, özellikle sosyal paylaşım sitelerine erişim son zamanlarda sıklıkla kısıtlanıyor. Bu kısıtlamanın nedenlerini bilen zaten çok iyi biliyor. Bu konuda herhangi bir detaya girmek istemiyorum. Asıl konu bu kısıtlamayı nasıl aşabileceğiniz ve internette nasıl güvenle dolaşabileceğiniz. İşte CyberGhost programının bu konuda bize sunduğu muhteşem özellikler.



Tam sürümü ücretli olmasına rağmen ücretsiz olarak da kullanma imkanı olan CyberGhost ile internette güvenli ve engelsiz şekilde dolaşmanız mümkün. Bu programın en iyi özelliklerden birisi ise, veri casusluğu yapan internet sitelerine karşı bilgilerinizi koruyabilmeniz. 1 tıklamayla ip numaranızı değiştirerek dünyanın herhangi bir ülkesinden giriş yapabilme imkanı da bulunmakta. CyberGhost Vpn ile ayrıca ip adresinizi gizleyebilme özelliğine de sahipsiniz.

Facebook, Twitter, Youtube gibi platformlar artık günümüzde sıklıkla engellenmekte veya giriş yapmanız çok zor olmaktadır. CyberGhost’ u çalıştırdığınız zaman bu tür sorunları çok rahat şekilde aşmanız mümkün. Yapılan kısıtlama ve özgürlük haklarınızın engellenmesine karşı bu muhteşem programı kolayca kullanabilirsiniz.

Herhangi bir websitesini ziyaret ettiğinizde ip adresinizi arkada bırakırsınız. Bunun yanında, hangi bilgilerin ip adresine aktarıldığı ve hangi içeriklerin indirildiği bu sitelerin sunucularında açık olarak belirtilir. İlgili websiteleri sizin nereden geldiğiniz ve nereye gittiğiniz hakkında bilgi sahibi olurlar. İşte bu noktada, CyberGhost sizin gizliliğinizi en güzel şekilde korumaktadır. Programı çalıştırdığınız anda, size ait olan ip adresini kendi Vpn ip adresi ile değiştirmektedir.

Azami ölçüde kullanım kolaylığı ve en iyi seviyede güvenlik sunan CyberGhost ile gizli olarak internette gezinmek için yapmanız gereken tek şey sadece bir tıklama. Tarayıcınızı korumaya almak ile birlikte bilgisayarınızda aktif olan diğer programları da bu program ile korumaya alabiliyorsunuz.

Sadece gizliliğinizi ve güvenliğinizi sağlamak için değil, kapalı olan tüm sitelere de rahatlıkla ve hızlı şekilde erişebilirsiniz. Eğer siz de bu harika programa sahip olarak engelsiz ve özgürce bir internet deneyimi yaşamak isterseniz, Buradan programı indirerek kolay şekilde kurulumunu yapabilirsiniz.

Kaynak: Birbilenvarmi.Com