harme
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bekçi
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
Merhaba arkadaşlar Advoly reklam firmasını forumdan öğrendim, ama sitesine girdiğim zaman kazanç oranları vs yazmıyor,Advoly firmasını kullanan arkadaşlar biraz detay verebilirse iyi olur,herkesinde merak ettiğini biliyorum.Özellikle ben çok merak ediyorum iyi forumlar....
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Şuanda google kaynaklı sorunlar varmış.Yakın zamanda düzeltilecekmiş bugün öğle saatlerinde grafikler geldi fakat yenileyince uçtu baktığımda kazançlarım normal düzeyde geliyordu.Umarım yakında düzelir sorun
1 kişi bu mesajı beğendi.
harme
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bekçi
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
Bende 10dk önce başvuru yaptım bakalım bekliyorum.Kazanç oranları nasıl aylık ortalama 10bin 20bin arası görüntülenmem var yeterlimidir,advoly için aslında merak ettiğim çok soru varda şimdilik bunlar önemli benim için arkadaşlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci & WebMaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ayın 24'ünde bende ödeme aldım ancak alanda var alamayanda var banlanan var onaylanan var arkadasin dediği gibi cidden karışık :D ilerleyen zamanlarda ak / kara olduğunu hep birlikte göreceğiz hocam
Advoly
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Coder
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Ödeme limitimiz olan 50TL'yi geçen ve Google tarafından banlanmayan yayıncılarımızdan ödeme alamayan bulunmuyor. Hatta Advoly politikaları gereği reklam yayını bizim tarafımızdan durdurulan yayıncılarımız 50TL altında bakiyeleri olsa dahi talepleri üzerine ödemelerini alabiliyorlar. Son ödeme döneminde ödeme bilgileri eksik olan yayıncılarımız da eksik bilgileri tamamladıklarında ödeme alabildiler. Eğer ödeme almanız gerektiğini düşünüyorsanız ancak alamadıysanız, bizimle eposta adresimiz üzerinden iletişime geçerek sorularınızı sorabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Panelde son bir haftanın raporu yok? Ve ödeme eksik gözüküyor bunu düzelticekmisiniz acaba? son 2 günü var.
Blogger Tema Düzenleme, İç Seo Ve Tema Hızlandırma Yapılır.