Son zamanlarda mobil telefona olan bağlılığımız arttı derken ABD'de yaşayan bir adam iPhone'u ile evlenerek bağlılığını nirvanaya çıkardı.

Sizin de farkedebileceğiniz üzere artık telefon bağımlılığımız oldukça artmış durumda. Toplu taşıma araçlarında, yolda yürürken fazlasıyla gördüğümüz telefonu ile meşgul olan kişiler artık kafelerde de arkadaşları ile buluşmak için gidip telefonları ile meşgul oluyor.

Bir anlık telefonun nerede olduğunu hatırlamama anında kalp krizi geçirecek kadar telaş yapan insanoğlu, aile bağı kadar kuvvetli bir telefon bağımlılığına sahip olduğunu hepimiz biliyoruz. İşte bu kadar sağlam bir aile bağımızın olduğu telefonlarımıza "Evlenilir ki bununla" diyen Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan Aaron Chervenak, iPhone'u ile nikah kıydı!



Bu denli saçma bir olay ABD'nin Nevada eyaletine bağlı Las Vegas kentindeki The Little Vegas Şapeli'nde gerçekleşti. iPhone 6S modeli ile nikah kıyan Chervenak, Los Angeles'tan Las Vegas'a 20 Mayıs'ta sırf bu evlilik için gelmiş. Evlilik ile ilgili açıklama yapan Aaron, "İnsanlar artık telefonları ile 7/24 beraber yaşıyorlar. Telefonları ile yatıp telefonları ile güne başlıyorlar. Ki çoğu zaman uyandıklarında ilk yaptıkları şey telefonlarını kontrol etmek." diyerek insanların telefon bağımlılığına dikkat çekmek isteyen Aaron, bu sembolik evliliği noktasında vermek istediği mesaj acaba amacına ulaşacak ve toplum bilinci kazandıracak mı bilemiyoruz.

Ancak olur da ciddi ciddi böyle bir evlilik hali olursa merak ettiğim konu şu; Örneğin Aaron'ın örnek verdiği gibi iPhone manyağı bir insan kalkıp ciddi ciddi iPhone 6S Plus ile evlendi diyelim. Bu kadar düşkün ise bir sene sonra iPhone 7 Plus almayacak mı? Peki ortada bir evlilik varsa evlenen eleman kuma mishali iPhone 6S Plus'ın yanına iPhone 7 Plus'ı mı getirecek, yoksa eskisiyle boşanıp yenisini mi alacak? (Kafamda deli sorular)

Kaynak : http://webfobi.com/amerikali-bir-adam-iphoneu-ile-evlendi/