samurai bu çok felsefi bir konu. bugüne kadar üretilen her şey genlerimizde zaten saklı. önemli olan onu hatırlamak. :). Tek yaptığımız aslında bu.

Ek Olarak: 5 numaralı eğitim videosu yüklendi. Eğitimler ile ilgili yorum öneri ve değerlendirmenizi bekliyorum arkadaşlar.

Ek Olarak: 6 numaralı eğitim videosu yüklendi millet...

Ek Olarak: 7 numaralı eğitim videosu yüklendi millet...

Ek Olarak: 8 numaralı ders yüklenmiştir. bazı arkadaşlar merak edip soruyor. arkadaşlar allah sağlık verdiği müddetçe eğitimlerin yarım kalması söz konusu değil. Bu eğitimleri çekmemin benimde bildiklerimi tekrar etmem açısından muazzam faydası var. Peki sadece eğitimleri çekip yayınlayacakmıyız. Tabiki hayır öğrendiklerimiz ile uygulamalar yapacağız. Örneğin şimdi döngüleri gördükten sonra ve formlara göz attıktan sonra uygulamalarımız başlıcak.

Örneğin formlardan girilen sayıları toplama.
Sayısal loto tahmin programı vb güzel uygulamalarımız olacak.

Bu eğitimlerin sonunda bir tane özel CMS yönetim panelli site oluşturacaz ve tamamen tüm kodlarını paylaşıcam. Herkes kendi sitesini öğrendiklerinle değiştirip tamamen kendine özgü tema ile kişiselleştirebilecek.

Ama sabırsız olmamak lazım. Bu ilk konular sıkıcı olabilir ama bu öğrendiklerimize çok ihtiyacımız olacak.

Dikkat ederseniz videolarda bir şeyi belki üç dört defa tekrarlıyorum. Amacımız sıfırdan programlama öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak.

Ek Olarak: 9 numaralı ders yüklenmiştir.

Ek Olarak: 10 numaralı ders yüklenmiştir.

Ek Olarak: 11 numaralı php dersleri yüklenmiştir.

Ek Olarak: bayram hediyesi 12-27 arası videolar yüklenmiştir. eğitimler ile ilgili yorum ve önerilerinizi belirtirseniz gidişat ile ilgili yardımcı olmuş olursunuz.

Ek Olarak: 3 YENİ EĞİTİM EKLENDİ 34-35-36 NUMARALI EĞİTİMLER