-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
öncelikle önünüzde bir kaç engel olduğuna inanıyorum. Bende Meb de öğretmenim kenidime ait bir forum sitem vardı paylasanhoca.com isimli çok iyi gidiyordum. Öğretmenlere ve öğrencilere ait dosyalar ve konular paylaşım yapılıyordu üstelik elimde 60 gb word dokümanı vardı. Sizde duymuşsunuzdur ki eba diye bir şey çıktı ve okullardaki bilgisayarlara sertifika yüklendi. Meb hattı artık her siteye girmez oldu. Tabi benim gibi gelişmekte olan sitelerde darbeyi aldı.
Öğrenciler üye olabilir evet sizi kırmadan üye olurlar. Ama esas sorun öğrencileri paylaşım yapmaya nasıl ikna edeceğiniz veya onları nasıl güdüleyeceğiniz bu konu hiçte kolay olmayacaktır. Başlangıçta hatır gönül baylaşım yapabilirler belki ama devamının geleceğini pek sanmıyorum. Bunları köstek olmak için yazmıyorum. Bazı temel sorunlar var bilin istedim.
www.antiksirlar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
63 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önemli olan forum açmak değil, forum için projen olmalı, projen yoksa boşlugu yorumlarız.
Örnegin Wmaracı bir web hizmeti veriyor, yanında da forumu var, senin forumunda da bir hizmet olmalı ki, insanlar üye olsun ve verdigin hizmetten yararlansın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bu fikirde öğrencileri kullanmaya çalışmak gerçekten korkutucu geldi gözüme
Tenefuslerde sınıf sınıf dolaşıp öğrencileri bir siteye üye yapmaya çalışan bir eğitimciyi düşünemiyorum
öğretmen öğrencileri araç olarak görmemeli
Öğretmen için öğrenciler amaç olmalı öğrenciler derslerine odaklanmalı sınavlara hazırlanmalı ve çok iyi egitilmeli bunuda iyi bir eğitimci hedef olarak belirlemeli
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster | Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Öncelikle öğretmen değilim okul memuruyum. Çocuklara + olarak dönüşüm sağlayacak bir durum söz konusu. Tenefüslerde sınıf sınıf dolaşma olayıda oldukça başarılı bir girişim olur ki kimsenin kafasına silah dayamıyoruz değil mi ? bakın çocuklar böyle bir mecra var faydalı ve hoşunuza gidebilir site benim ve henüz yeni açtım bakın görün beğenirseniz faydalı bulursanız üye olursunuz demekten zarar gelmez yani. Olayı neden hemen o tarafa çekiyorsunuz ki ? sınıf sınıf dolaşıp ****o filmi kiralamıyorum yani. Uslubu ile öncelik hedefi kendi çevreme yöneltiyorum.
Recbook Creative
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci, Yazar
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sizin yerinizde olsaydım, okulda sınavdan cıkıcak soruları sitemde, ve yapılan yazılıların sonuçlarınıda siteme ve birçok bilgili dersleri siteme yazarak öğrencileri siteme çekmeye çalışırdım, öğrenciler hemde daha fazla vakit geçirip konuşma platformundada takılabilirler :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster | Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
tabi düşünülebilir ancak ozaman okula yönelik olmuş olur kitle büyümez. Ben öürencilere yönelik birşey yapmak istiyorum
Recbook Creative
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Tebrik ederim. Gelir amaci icin ogrencileri kullanmak harika bir fikir.