Merhaba arkadaslar öncelikle iyi forumalar dilerim .

Bundan yaklaşık 4 Yıl önce 2011 2012 yıllarında Knight Online Private server açıyor ve database edit işleri ile uğraşıyordum. bir kaç denemede server tutmadı oyuncu toplayamadık .
Sonra güzel bir database hazırlayıp büyük bir reklamla tekrar açmaya karar verdik serveri.
NTT GAME den alınan lisansla diyerek yaptık reklamı tek yalanım bu oldu ama kul hakkı yemedik çok şükür serverin reklamını NTTGAMEDEN lisanslı diyerek verdik. Bu reklam önce private server forumlarına oradanda Gerçek USKO ya kadar ulaştı
Büyük açılışı yaptık binlerce user servera geldi 1 günde 5 bin liralık Premium sattığımızı hatırlıyorum ..
Şimdi konuya gelelim
Bu kalabalıkta reklam yapmak gerçekten güzel fırsattı ve ben domain hosting VPS VDS sunucular satmaya karar verdim ismini vermeyeyim bir firmadan alıyordum benim oyun serverinin sunucu ve hostunu , ücrette sormuyordu ne diyorsam yapıyordu müsait zamanda parasını geçiyordum hesabına o derece samimi olmustuk firma yetkilisi ile.
Sonra birgün www.FinalBilisim.com alan adının boşta olduğunu gördüm ve bana o alan adını kayıt etmesini söledim ve birde host açıp yapım aşamasındadır yazmasını istedim.
Oyundan fırsat bulursam inceleyecektim , aradan 1 ay kadar zaman geçti ben domain ve hostun sunucu bilgilerini girip temayı kurayım dedim sunucuya erişemedim.
Domaine girdim bitane firma kurulmuş final bilişim adında . Domaini aldığım firma ile görüştüm ve bana verdiği cevap şu oldu ; Final bilişim Adında firma kuruldu , bu domaini vermezsen mahkeme yoluyla alırlardı bende onlara teslim ettim dedi. Ben ozamanlar oyuna olan meşkuliyetimden olayın üstüne düşemedim. Sizce ozamanlar mahkemeye versem ne olur? izinsiz bana ait bir ürünü nasıl verebilirler ? sizin bu konuda görüşünüz nedir . Teşekkürler