reload58 adlı üyeden alıntı

Hocam orada sadece arkadaşa cevabı verdim. Atatürk sevgisi kör etmesin şeklinde hatırlatma babından yani. :) Yoksa ne sözümüz olacak. Geçmişimizi bir çok kişi biliyor. Ben Atatürk'ü ne çok severim, nede över dururum. Ne bir düşmanlığım var Atatürk'e, nede sempatim. Başarılı bir liderlik yapmış döneminde. Bunu da inkar eden olmaz. Elhamdülillah Müslümanım ve ona göre yaşamaya çalışıyorum. Müslümanlık hoşgörü dinidir. Fakat buraya yorum yazan her insan Müslüman olmayabilir. Ateist sayısı oldukça artmışken bu tarz dini yorumları pek dikkate almamak gerektiğini savunuyorum. Her kafadan bir ses çıkıyor, insanların kafalarını karıştırıyorlar. :)

Atatürk'ü çok sevmenizi anlıyorum fakat bu tarz yorumlar yaparak insanlara samimiyetinizi değil farklı bir görüşünüzü belirtmiş olursunuz. Bu yorum verilecek ilk cevap 1200'lü yıllar olacaktır. :)

Görüşlerimiz aynı hocam. Yukarıda da belirttiğim gibi, ne aşırı sevgim var nede nefretim. Görmeden tanımadığın birisinden nefret etmekte biraz zor zaten. Dinsizin birisi gelir bir yorum atar, siyasi görüşünü belirtir ortalığı karıştırır. Bu forumda son zamanlarda çok olmaya başladı zaten. Bu tarz yorumlar ile hiç münakaşa girmemek gerekiyor. :)

Anlayışlı cevabın için teşekkür ederim