-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
elektronik
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bir site açtım iyi güzel hoş download sitesi ama tabi rakipler güçlü ve işim zor . kafanızda şu iş iyi gidebilir vs. tarzında fikir varsa yardımcı olur musunuz ?
download işini bırakıp gelen yorumlara göre kendi kafama yatan yöne doğru yol almayı planlıyorumda :)
60423
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
yapamadın yada yapmaya üşendiğin için bırakıyorsun sanırım :D bende yaşadım ordan biliyorum ektek yükle falan ooo uzun iş :D bir blog aç yazmaya başla hergün bir yazı paylaş herhangi bir konuda bir yıl sonra bir bakmışsın 365 yazın olmuş
günde 2 paylaşırsan 730 yazı eğer üşenmem deyip 3 paylaşırsan 1095 yazı nasıl ama rakamlar mükemmel değil mi işte bende bu rakamlara ulaşamadım :( inşallah sen ulaşırsın önerilerim bunlar hadi iyi forumlar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
elektronik
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"Trangormad" ah birde ne üzerine yazacağımı bulsam . aslında download sitesi iyi güzelde bir sürü içerik eklemek gerek başka sitelerden almaya kalksan rar şifresi sorunu var :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Benimde sitem vardı indirme sitesi. Responsiv bir iş yaptım masraftan kaçınmayarak 6 ay sonra kapattım. Tüm yazılar özgün olmasına rağmen. İlk 2 sayfada bulunan rakipleri asla geçemezsin daha genel konuları ilke edilmiş siteler aç.
Eğer ki içerik ekibin var ise programın çıktığı saat demiyorum dakikada gönderebilirseniz zamanla yükselebilirsiniz. O da 1 sene civarı, bizzat hüzün ve tecrübe yaşandığı için yazıyorum. Farklı siteler açtım daha mutluyum
-