-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Sitemizde hemen çıkma oranları %1,5 - %3 civarıydı.Tema değişimi yaptıktan sonra şuan itibariyle %80 e kadar ulaşmış durumda.3 aydır temayı kullanıyoruz.
Temayı değiştiğimiz gün %1,79 hemen çıkma oranı ondan sonraki gün %60 oldu.Şuan %80 seviyelerine ulaşmış durumda.
Kesinlikle temamız öncekine göre daha iyi ve insanlardan olumlu yorumlar alıyor.Bu kadar fark oluşturacak neden ne olabilir.Temadan kaynaklı bir sorun gibi gözüküyor ancak bulamadık...
Fikirlerinizi, tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Radyasyon
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Spam ziyaretçi olmasın hocam kontrol ettiniz mi
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam eski temanız nasıl bimiyorum ama yeni geçtiğiniz temada konu detayları çok kötü gereksiz boşluklar kaymalar vesaire var anladığım kadarıyla tema değiştirmeniz ile alakalı font değişiklikleri yüzünden böyle birşey olmuş hemen çıkma oranının yükselmesi bunun ile alakalı olduğunu düşünüyorum. yazılar okunabilirliğini kaybetmiş.. bu tarafı eğilmenizi tavsiye ederim. içerik görüntü kalitesi font değişikliği veya sayfa değişikliğine göre değişir. bu şekildeki bir içeriği bende olsam üsten bakar geçerim
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
temada bir sorun yok ama kullanıcılar yeni temayı pek sevmemiş olabilir kullanıcıları new vistor ve returning olarak ayırıp hemen çıkma oranları o şekilde bakın eski kullanıcılarda da artış varmı onu kontrol edin.