vfstech adlı üyeden alıntı

Gerçekten internet hızlarının iyileşeceğine inanabiliyorsanız çok pozitifsiniz. Ben bu ülkede hiçbir şeyin düzeleceğine inanmıyorum. Bugün 5'e çıkartılar, yarın öbür gün bir bahane bulup tekrar 3'e düşürürler. En basiti evde kullandığımız internet hatlarının bağlantı problemleri üzerinden yola çıkabilirsiniz.

Ek Olarak:

Eşeğin ağaca bağlı ipini çözmüşler, yine de ağacım demiş.

Ek Olarak:

Bizim alt yapılarımız zenginlere inanılmaz kardeşim. Rahat ol sen.

olayın zenginle alakası yok, çoğu insan akk sınırı bir tuşa bakar zannediyor, akksiz paketlerin çok pahalıya satılması zaten şunu gerektiriyor 1 kişinin interneti sınırsız kullanması olayı çok fark ettirmez tıpkı bir kişini elinde bugatti araba ve sınırsız benzinle tek şeritten yavaş arabaların yanından geçmesi gibi, ama 80 milyonda bugatti olup sınırsız benzinle tek şerite kaos çıkar türkiyede kaldıracak alt yapı yok ama evet bu olay devletin suçudur, milyar dolarlık saraylar yapılır ama hakla hizmet yapılmaz kimse çıkıp demesin yok çalışıyor bilmemne. avrupa şartlarındaki adamla biz bir bile değiliz ki güya Türkiye avrupa şartlarına imza atıyor bu ne demek ? kendi ülkendeki yaşama kalitesini onlar kadar iyi yapmak daha engelli insanlarımız sokağa çıkamıyor , engelli park yerleri kaldırımlarına park eden öküzlerle dolu yani bu konuda size katılıyorum