-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bot la alıp çekerseniz sürekli ekstra bir hit beklemeyin. Yani bot ile binlerce video çekip tema fiyatına siteyi satmaya çalışan kişiler var. Zaten video sektörü çok zor.
Örneğin sen vücut geliştirme uzmanısında kendini seker koyarsın açıklama ile beraber o şekilde. Veya sadece Vine videoları açabilirsin. Ama bot ile youtubeden önüne geleni çekersen site çöplük olur.
Bir kullanıcıda dizi sitesi yapmıştı. O da siteyi satmaya kalktı.
Bilmiyorum.. çok zor sektör
-
Bydogu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
youtuber misin , web site ile kazananlardanmı olmak istiyosun gardını seç öyle gel .. şaka bi yana
kanalında düzgün içerik olduğunu varsayarak girdim ben şok ben iptal keremiya teması gayet iyidir seo'da keremiya ürünleri başarılı .. önce youtubeni geliştir sonra oraya çekersin ziyaretçiyi hem web sitesi hem site alanadı hoıstin seo uğraş dur sen en iyisimi youtube önce sonra site yap .. klay gelsin .. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam yanlış anlamayın bu işi tam anlamıyla başarıcak olsanız bu soruları sormazsınız. Kullanıcı olarak youtubeden başka siteden izlemem. Diğer büyük youtubenin rakibi olabilecek sitelerden bile izlemiyorum :) Aklımıza şu soru geliyor neden sizin sitenize girip youtubeden çektiğiniz videoları izlemek için geleyim :) Zaten youtubede var daha iyisi
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
video aramalarında google ve diğer arama motorları hep youtube videoları çıkarırken siz nsıl başarı sağlayacaksınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Tabi ki zamanla yükselirsin fakat verdiğin emeğe deymicek be dostum. O yüzden söyleniyorum
-
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Aynen getirisi daha iyi olur hem, Video sitesi yapmıştım videolar siliniyor cart curt girmeden bu işe koşarak kaç :)
-