-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar ne zamandir aklimda araba alma fikri var çok lüks ya da pahali istemiyorum zaten parada cikararmam o kadar çiftçi cocuguyuz babama alacagim yani gidip gelirken kullansin falan diye
Planım su acaba olurmu bilen arkadaşlar vardır
1. Alacagim araba en fazla 7.000 TL olacak
2. Kredi 5.000 TL kredi ceksem 2 bin versem
babam çiftçi olduğu için aylik bir mebla geçmiyor eline toptan geçiyor borçlar falan varbu yüzden de araba işini erteliyor
Yillik misal 2 ya da 3 bin ödemeli 2 senelik kredi veren banka varmı toptan ödenecek bu yüzden böyle istiyorum
Yillik krediler varmı acaba merak ettim birde otomotivden almayi planliyorum sorun olurmu bu şekilde bir otomativden almam
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Toros Renault al kardeşim, babam 3-4 sene önce kullanıyordu, çok iyiydi yani ama bakımına filan baktır.
10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam beni dinle pişman olmazsın eğer bu fiyatlarda bir araba arıyorsan renault broadway den şaşma.
1 kişi bu mesajı beğendi.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yanlış hatırlamıyorsam denizbank çiftçilere özel hasat zamanı öde gibisinden bir kredi veriyordu, tavsiyem önce bir denizbank'a gidip yüz yüze detay al.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Toros, Broadway yerine daha iyi tercih olacaktır özellikle de uzun kasası, engebeli arazilerde sıkıntı çıkarmadan ilerler
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Tüplü
Toros spring broadway en uygunu olacaktır
Kuş serisine hiç bakma
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
R** Ü**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hocam bu konuda krediyi devlet bankaları veriyor sanırım. Özellikle Ziraat'in traktör konusunda çok önemli kredileri var ancak ikinci el araç konusunda çiftçilere böyle bir hizmeti var mı bilmiyorum? Sorman gerekiyor. Araba konusunda zaten o fiyata alınacak arabalar belli, ben oto alım satım yapıyorum sana tavsiyem alacağın araç ne olursa olsun o fiyata motoruna ve yürüyen aksamına dikkat et kaporta, boya falan çok ilgilenme.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Kuş serisine bakma diyen arkadaş, bana broadway ile tofaşın kıyaslamasını yapsın, teknik durumundan sac kalınlıgına kadar neden tofaş değilde broadway anlatsın bakayım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Bütçene göre hareket etmen güzel, ama işin ucu araç olunca detaya inmelisin. 2,000₺ paran var diyelim ve 5.000₺ kredi çektin, kredi bildiğim kadarı ile uzun vade de ( 1 yıl sonra, 2 yıl sonra ) gibi alternatifler sunmaz sanırım. Her neyse biz biraz daha ilerisini düşünerek ortalama bir fiyat çıkaralım, bakalım aynı fikirde misin halen :)
2,000 ₺ birikmiş bütçen var
5,000 ₺ Kredi var (5,000₺ olacak sana 6,000₺ )
Sigortası, bakımı, benzini, ıvırı zıvırını koyduğumuz zaman maliyet yükseliyor.
Benim sana önerim şudur; Krediye bulaşmaman, bütçeni uygun hale getirdiğinde ki o zaman belki fazla olarak ayarlayabilecek, iyi bir araç seçimi yapabileceksin. Ortalama 10,000₺ para gidecek ve alacağın araç 1990-1999 yılı araç olacak, ne kadar kullanabilirsin ? 5 yıl bilemedin 7-9 yıl olsun. Hadi onu da geçtik diyelim ki bunu aldın ve yarın öbür gün değiştirmek istedin, elinde kalır :) Soruyorum herkese 20 yıllık araçtan fayda gelir mi ?
Beni dinle pişman olmazsın, 2017'nin 11. ayını bekle :) o zamana kadar bütçe çıtasını yükseltirsin ve 15,000 ₺ yakın bir araç alırsın. Şunu da söyleyeyim de tam olsun, illaki binek (otomobil) olması şart mı ? Renault Kango0 mesela 10-15 arası Panelvan tarzı düşünürsen Ford Connect olabilir 10-15 arası ve yılı ise 2004 ile 2007 arası değişiyor :)
BMC'ler var onlar da 10-15 arası :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Developer & SEO Expert
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%80)
Ben Yapı Kredi'nin bünyesinde Bankacılık okuyorum. Yapı Kredi'de bildiğim 1-2 senelik BİK(Bireysel İhtiyaç Kredisi) veriliyor. 1000TL faizle falan geri ödüyorsun. Dosya masrafı vesaire ödeyeceğin rakam 6, 6.5K falan oluyor. Bir de gelirin belli bir yüzdesine kadar veriyor krediyi. Ve öyle toptan ödeme gibi bir olayı yok. Her ay takside bölüyor, taksit taksit ödüyorsun. Baban eğer çiftçilik ile uğraşıp tarım yapıyorsa eğer kesinlikle Deniz Bank'tan şaşma. Deniz Bank, kredi satma konusunda çiftçilere yönelik büyük yenilikler yaparak farklı bir yol izledi ve başarılı oldu. Bu başarısını bozmak istemediğinden çiftçilere kredi konusunda oldukça iyi davranıyor. Ardından Ziraat aynısı yapmak istedi ama Deniz Bank kadar tutulmadı. Bu yüzden farklı bankalarla hiç uğraşma. Deniz Bank'tan araştırma yap mutlaka aradığını bulursun.