lostyazilim
tr.link

5 Bin tl olsa ne yapardınız ?

13 Mesajlar 1.525 Okunma
acebozum
tr.link

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)

blanc41 adlı üyeden alıntı

şuanda birçok e-ticaret sitesi varken senin sitene hadi insanlar girdi yelim neden birşeyler satın alsınlar onu düşündüm

e-ticaret de bir çok sektör mevcut, müşteri kitleni ayarlarsan çok güzel paralar kazanabilirsin. Yapmakta olan arkadaşlar mevcut gayet güzel paralar kazanıyorlar. Her malın alıcı bulunur sen satmayı bil yeter ki. Her haltı koyarsan siteye satılmaz fakat belir bir alanda satış yaparsan iş bile yetiştiremezsin. Ama dediğim gibi bu noktada satmayı bilmek önemli.

wmaraci
reklam

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
Ülkemizdeki bazı afedersiniz "web sektörü çakalları ve karakter yoksunları" yüzünden artık google bile bize kötü gözle bakıyor. Diğer ülkelerde bazılarının velet diye tabir ettiği çocuklar bile adsense güzel kazançlar elde ediyorlar. Ama artık adsense uyandı Türk web sektöründekilere karşı. Son zamanlarda ingilizce içerikli web siteleri moda oldu. Bunun da kökünü kurutacaklar çok ama çok kısa bir süre sonra görün bak. Yok abi ne demişler altın semer de vursan...

Yani o parayı bence hiçbir şey yapmayın koyun bir yere dursun. Çünkü ne çok az ne de çok bir para. Hadi biraz yüksek olsa derdim gidin altın alın 4-5 yıl hatta 8-10 yıl bekletince çok büyük dönüşü oluyor.

blanc41 blanc41 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 549
  • Beğeniler 32 / 113
  • Ticaret 7, (%100)
UNKEF altın almayı biliyorumda ben internet sektöründen bahsediyorum hocam ya :)

www.sametavci.com.tr
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al