BakalimBilelim adlı üyeden alıntı

foximus

Bahse konu sitenin yoğunlaştığı birtakım konular var hocam. Spesifik alanlardaki yazılardan sabit hit alıyordur. Şahsen ben KPSS konusunda bilgi sahibi biriyim. Kişisel blogumda KPSS konusunu da işlesem 1 ay sonra 2k hite ulaşabilirim ama girmek de istemiyorum. Olayın rengi değişiyor çünkü...

İşte amaç önemli biraz. Ben sadece 10k hit almanın zor olmadığını, gereken emeği ve sabrı gösterdiğiniz zaman bu sayılara ulaşabileceğinizi belirttim.

Ayrıca blog yazmanın başka bir boyutu daha var. Kendimden örnek vereyim bu sefer. Aslen yazılımcıyım ve gezi yazıları yazdığım bir blog sitem var. Önceden İstanbul'da yaşıyordum ve Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde yaşayarak bu işi yapabileceğimi düşündüm. İzmir'de bir firmaya mail attım, 3 ay çalışabileceğimi belirttim. Kabul ettiler. Şu an İzmir'deyim. Ayın 15'inden sonra başka bir şehre geçeceğim ve 2-3 ay orada yaşayacağım (Antalya olabilir). Bunlar blog sayesinde hep :) Yani sadece AdSense, hit, blogdan para kazanmak vb. olmasın amaç. Kişisel bloglar hayatta her zaman kazandırır, yeterki gereken ilgi ve alakayı göster. :)