Herkese merhabalar,

Konuya öncelikle wmaraci.com'da yeni olduğumu belirterek başlamak istiyorum. Aranıza yeni katıldım, umarım birbirimize karşılıklı faydalarımız dokunur. Bu kategori kendimle alakalı bilgi verebileceğim bir kategori olmadığından ben direkt olarak AralarindakiFarklar.Net nedir, amacı nedir; kısa bir şekilde size izah etmeye çalışayım.

AralarindakiFarklar.Net'i açma fikri bir ödev hazırlarken aklıma geldi. Sürekli iki şey arasındaki farkı araştırmamız istenmişti ödevde. Eğitimim İngilizce olduğu için yabancı kaynaklardan araştırma yapmam gerekiyordu ve bu siteyi açarken esinlendiğim site differencebetween.net oldu. Ben ve ekibimin amacı başta öğrenciler olmak üzere araştırmayı seven insanlara; ekibimizin tecrübesi ve tecrübenin yetmediği yerde araştırma yoluyla, benzer şeyler arasındaki farkları aktarmaktır.

Site şu an yayında fakat içerik olarak fakir durumdayız. Buraya kadar okuduğunuz için ve şimdiden vereceğiniz geri bildirimler için şimdiden teşekkür ederim. Ayrıca içerik konusunda yardımcı olabilirim diyen arkadaşlarım varsa da konuşmak isterim.

Tekrar teşekkürler, saygılar.