LikeSend adlı üyeden alıntı

Bu patlamalar tartışılır çünkü yakın zamanda sapkın suud yönetimi peygamberimizin mezarını anonim bilinmeyen bir yere taşımaktan bahsediyor fakat karşı gelenlerden çekiniyordu. Şimdi bu tartışmalı yerde bomba patlaması tesadüf olamaz. Diğer bomba da göstermelik olarak Şii kentinde patladı canlı bomba hariç ölen yok, bizim düşük bütçeli kısa metraj DHKP-C eylemlerinin tıpkısı. Politik destek için özellikle 2 farklı yapıda kritik öneme sahip, geri dönüşü değerli olacak nokta seçilmiş. Artık daha fazla insan zarar görmesindense taşınmasını kabul edebilecek.

Bir çok ülke kendi topraklarında kurmaca saldırılar bombalı eylemler düzenleyerek politikalarına yol açmış, tabandan destek görmüş oluyor. Bana kalırsa bu saldırı da benzer şekilde kendi pislikleridir.


Bu haberi instagramda gezinirken Medine'de diye gördüm. İnanmadım ilk başta, hemen araştırma yaptım ve maalesef ki doğru çıktı. Ülkemizde yaşanan sorunların üstüne birde Kutsal Topraklarımıza terörün girmesi beni şaşırttı ve çok üzdü. Allah sonumuzu hayır eylesin.