Tesekkur ederim degerli yorumlariniz icin. Sanirim net domain alip wp kurmak en iyisi olacak. Daha bir marka gibi duruyor.

Ama adsense vs durumu icin biraz daha ugrasmak gerekebilir sanirim.

serdar38 adlı üyeden alıntı

Com domain ilk gelir sonrada net

seomarkam adlı üyeden alıntı

Akılda kalıcı ve genele hitap edecekse .com derim www.yerelsite.com gibi.

sahinemre adlı üyeden alıntı

Blogspot ve diğer ücretsiz uzantılar akılda kalıcılığı zorlaştırır.Başarısız olucaksınız anlamında söylemiyorum.Çok cüzi bir miktara .com almak varken bence blogspot pekte anlamlı değil.

AtilgaN adlı üyeden alıntı

Hocam kendine ait bir blog açıp para kazanmak istiyorsan kesinlikle domain almanı tavsiye etmem. Blogger üzerinden daha hızlı Adsense alıyorum şahsen benim için geçerli diğer kişileri bilmem. Kazancınız değişmez, cebinizden host ve domain için para çıkmaz o kadar. Daha sonra backlinkler, tanıtım yazısı ile üste çıkarabilirsiniz yazılarınızı. Facebook tanıtımlarıyla da destekleyebilirsiniz.

Fakat otoriter bir site oluşturacağım herkes konuşacak gibi planlarınız varsa tartışmasız " .net , .org " diyebilirim.

- İyi çalışmalar.

NTBol adlı üyeden alıntı

Domain seoya etkilidir, şu açıdan; kısa ve kolay hatırlanabilen domain kullanıcının kafasında kalır.
eğer domaine uyuyorsa .in, .it, .co gibi domainleri alabilirsin.

Altyapı blogger olarak kullanmanda sıkıntı yok, ama ileride bi eklenti olur yada bi herhangi bi ihtiyaç olur baya zorlanırsın.

Blogger diyorsan kesinlikle takip etmen gereken blog; arlinadzgn.com