İslamAydın adlı üyeden alıntı

Fiyat türkiyedeki fiyatı karşılaşıtılırsa çok uygun. Neden iphone alıyorlar sorusuna gelince android bi süre sonra ölüyor kasma vs oluyor iphone öyle değil sizin o s4 telefonunuzda kasma yok diyemezsiniz. Sadece açıyorum alo diyip mesaj yazıyorsam derseniz belki hafif kasma vardır ama eğer azda olsa oyun oynuyorsanız o telefonu tahmin edebiliyorum benim eski telefonum şuanda iphone 6s plus 64 gb kullanıyorum gerçekten muhteşem bişey.


Yanlış anlaşılmasın ben fiyatlara bir şey demedim. Zaten girip Türkiye fiyatlarına bakmadım bile. Ben sadece çevremden görüyorum 3 bin 4 bin TL ye iphone alıyorlar. Konuyu görünce öyle yazayım dedim:)

Bu arada 3 yıldır kullanıyorum telefonumu hiçbir kasma, donma veya takılma olmuyor. Bazen oyun da oynuyorum ya da çeşitli programları ve uygulamaları da deniyorum. Yine de oluyordur belki kasma ama hissettirmiyor. Yani sonuçta hani apple ve diğer marka bilgisayarlar konu olsa hak veririm bariz belli eder cihazlar kendini ama söz konusu telefon olunca çok önemli bir şey değil diye düşünüyorum. Neyse hayr'lı günler dilerim.