Filehost sitelerinde herkesin bildiği gibi dosyaların linkleri var ve o verilen linklerde kimisi 30 sn bekleme süresi , kimisi reklam vs koyuyor ve daha sonrasında ana linke ulaşmamıza izin veriyor ( Tabii bu ana link en geç 24 saat içinde değişiyor. )
Ben direkt olarak ana linke ulaşmak için bir sistem hazırlamak istiyorum. Yani indirme linkini siteme koyacağım hazırladığım script reklamları geçerek beni direkt ana linke ulaştıracak. Bu mümkün müdür? Hangi programlama dilini kullanarak bunu yapabilirim? Teknoloji bu kadar gelişmişken bunu yapmak çok zor olmasa gerek :)
Diğer sorum da benim uptobox premium üyeliğim var. Premium üyelik kullanarak herhangi bir uptobox linkine tıkladığımda direkt olarak indirmeye başlıyor. Ben yine bir script hazırlasam ve bu script benim üyeliğime giriş yapsa , farklı bir kişi uptobox linkine tıkladığında direkt premium üyeymiş gibi indirme yapsa olur mu? Bu üyeliğe giriş yapan hep aynı IP gibi mi gözükür yoksa giriş yapan kişinin IP adresi gözüktüğü için hesap sürekli yasaklanır mı?
Net bilginiz olmasa bile bu konu hakkında fikri olan varsa ve buraya bildiklerinizi yazarsanız makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.