Weyso adlı üyeden alıntı

Blogger daha anlaşılır geldi bana .

pars11 adlı üyeden alıntı

Blogger bencede daha hoş hocam tabi wordpress'dede detaylı bir tema araştırması yapmak lazım içerik hakkında

Wordpress de istediğim gibi bulamadım. Olanlarda eski güncel değil.

Ek Olarak:

UNKEF adlı üyeden alıntı

Wordpress kullanın ama tema alın güzelce eğer gerçekten söylediğiniz gibi ilgilenecekseniz. Benim önerim bu yönde.

Yani siteyle ilgileneceğim. Wordpress "Eğitim / Sınavlara Hazırlık" kategorisinde konu özeti şeklinde tema önerin var mı?

Ek Olarak:

İsa adlı üyeden alıntı

Hocam bu iş için host alıp ayrı para vermeye gerek yok. Zaten belli süre kazanç getirmeyeceği için masraf yapıp eksiye düşmeyin. Dediğiniz gibi wp temaları da çok pahalı oluyor.

Bu iş blogger ile de çok güzel yürür. Sadece biraz sabırlı olmak gerekir.

Kararınızı verirseniz blogger temasının kurulumunu v.s. yapabilirim.

İyi forumlar.

Sanırım yazımı sonuna kadar okumadın hali hazırda host var bende. 3 yıldır bomboş duruyor. Eğer Wordpress alırsam tekrar host almama gerek yok. Eğer Blogger ile devam edersem yazarım. İyi forumlar.

Ek Olarak:

Umutİrhan adlı üyeden alıntı

Siteyi açtıktan sonra wmaracında "konularım index almıyor" tarzı konular açmak istemiyorsan wordpress.

Şuan Blogger kullanıyorum fakat farklı bir kategoride dediğiniz gibi indeks konusunda problem var her gün düzenli içerik girdiğim halde. Wordpress'e bende sıcak bakıyorum fakat kategoriye uygun tema bulamadım.