Arkadaşlar gerçekten bunu okuyup bana yardım edebilecek birisine ihtiyacım var.
Arkadaşlar ben hayatımda ilk defa alkol içiyorum 2 gün önce gece absinthe alkol alıp evin uzağında bir yerde içiyordum birileri geldi beraber içtik sonra sanırm ben aşırı derecede alkolün etkisine girmişim 2 şişe filan içtim babam benim 4 yıl önce vefat etmişti. Sabaha karşı babamı filan sormuşum ve ( bizim eski evimiz ) olan yere gidip apartmandan içeri girmeye çalışmışım giremeyince komşudan yardım isteyip aşağı gelip kapıyı açmasını istemişim. Adam açıyor kapıyı içeri giriyorum 3. kattaydı bizm ev 2. katın ziline basıp acılınca hop içeri dalıyorum sonra çıkıyorum başkasını görünce. 3. kata çıkıp evimiz olduğu yere kapıyı çalıyorum kimse açmıyor bende anahtarımı deniyorum açılmayınca en az yarım saat anahtarla kapıyı açmaya çalışıyorum açılmıyor yan komşudan yardım istiyorum oda açamıyor kim oturduklarını bilmiyorlar sanırım bina yöneticisine git diyorlar gidiyorum diyorum ki üstte siz oturmuyorsunuz geçen sene taşındınız siz yo diyorum bende dün orada yatıyordum nasıl taşndık olm saçmalama başkaları oturuyor orada diyor kadın sonra ben ısrar ediyorum filan baya kadın polisi arıyor aşağı iniyoruz tam polis geliyor ben yukarı doğr gidiyorum uzaklaşıyorum ve bir çimende oturuyorum yanımda bir çocuk vardı oturuyordu sigara istedim verdi o sıra polisler geldi ne içtiniz siz bir şey mi kulladınız v.s sormaya başladı üstümüzü aradı üstümde kimliğim yoktu tc anne baba adı filan sordu verdim hepsini sonra bizi yolun sonuna bırakıp hadi evinize gidin buradan diyip bizi gönderdi. sanırım polisler bize sordu hap mi içtiniz esrar mı içtiniz ne bu ben dedim bu cocugu tanımıyorum alkol içtim filan dedim ama ayakta bile duramıyordum ben. sonra otobüse binip kendi evime gittim. O akşamı 2 motorlu polis gelip tüm mahallede benim kim olduğumu filan sormuşlar daha önce bir şey kullanıp kullanmadığımı vs sorup bilgi alıp gitmişler. Madem öyle neden beni tutuklamadılar neden alıp ifade istemediler?
Araba da savunmasına şunu şunu yaz dediler geçtiler şimdi bana bunu gerçekten söyleyebilecek var mı?