Arkadaş mobil uygulamayla ilgili farklı bir projem var nasıl anlatılır bilmiyorum. Uzun zamandır üstünde duruyorum. Programlama bilgim yok maddi bütçem yok. Scorp gibi çabuk ünlenen projelerden esinlenerek bu konuyu açma gereği duydum. Ülkemizde malesef destek sorunu olduğu için çevremizden bu tarz şeyleri alamıyoruz. Uzun lafın kısası özet geçmek gerekirse. Bir sosyal ağ projem var ama bu bilindiğinden farklı bir sosyal ağ olacak. Tek bir konu üzerine. Ve bir kitleyi ele alacak ama asla ve asla eskiyecek bir konu değil tam tersine hergün güncel kalınacak bir olay. İnsanların devamlı güncel bırakacağı bir proje bu. Tamamıyla anlatmak riskli. Kime güvenip kime güvenilmemesi tartışılır. Eğer gerçek ciddi manada biri çıkarsa resmiyete bile dökebiliriz. Ben projeme güveniyorum eğer ki kimseden destek gelmezse etohum üzerinden başvuru yapıcam ama dediğim gibi scorp en basit örneğidir işin. El ele tutulursa parada kazanılır başarıda elde edilir ülkemizide iyi yerlere getirebiliriz. bu sektör konu altına yorumlar veya pm şeklinde konuşabiliriz. Uzun süredir foruma girip çıkmıyorum. Teşekkürler.. Lütfen ciddi arkadaşlar ilgilenirse sevinirim.

Not: Konu yanlış yere açıldıysa doğru foruma taşınırsa sevinirim.