-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Herkese iyi akşamlar.
Önümüzdeki hafta içerisinde bir blog açmayı planlıyorum.Blogger altyapısını önceden kullanmışlığım vardı,yazdığım yazılar indexleniyordu da.Ama son günlerdeki blogger'e dair index sorunları (güzel ücretsiz temalarına rağmen) gözümü korkuttu.Önceki sitelerimi (yıllar önce kurduğum)inceledim.Bazı indexlerim silinmiş .Bunun bloggerdaki index sorunuyla mı alakalı olduğunu yoksa uzun süredir yazmadığım için mi googleden silindiğini bilmiyorum.
Wordpressi ise açıkçası herkes tavsiye etti neredeyse.Ücretsiz bir temayla başlayacağım.Ama daha önceden hiç wordpress kullanmamış olmak gözümü korkutuyor.Wordpressde sanırım kodlama ön plana çıkıyor.Forumda yazıları okuyorum.htaccess dosyasına şunları yaz,şu dosyaya şunları yaz tarzı çok yabancı olduğum yazılar görüyorum.Bu da gözümü korkutuyor.Ayrıca wordpressde sanırım güvenlik açıkları da daha çok oluyor.Bu da ayrı bir sebep seçmek istemememin.Kodlama ön planda olmadan kullanabilir miyim? Zararları olur mu basit olarak kullanmanın?
Açıkçası orta ölçek bir site kuracağım.Öyle ayda milyon ziyaretçi gelsin kafasında değilim.Dolayısıyla index sorunu olmasa(hala varsa?) bloggeri direkt seçerdim açıkçası ama çok kararsız kaldım.
Sizlerin yardımına ihtiyaç duydum.Hangisini seçmem gerektiği konusunda görüşlerinizi belirtebilirseniz çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Wordpress'i kesinlikle öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@berkakalinn
Öneriniz için teşekkür ederim ama dediğim gibi önceden kullanmamış olmak ve kod bilgimin olmaması,ftp işlemlerine uzak olmam nedeniyle çekiniyorum.Eklenti ve tema kurulumu dışında ftp ile haşır neşir olmadan sadece wordpress admin paneliyle sitemi idare edebilir miyim her anlamda(güvenlik dahil) Çünkü beni korkutan işlemlerden biri güvenlik.
Regex
SEO & Law Consultant
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
WordPress, kesinlikle birincil seçiminiz olsun. Asla pişman olmayacağınız kanısındayım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tamamdır,çok teşekkür ederim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Radyasyon
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
profesyonel bir kodlama bilmenize gerek yok zaten yapmanız gerekenlerin birçoğu internette hem yazılı hem görselolarak mevcut kullanımı da oldukça basit bence wordpress e geç
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-