Sinema inceleme blogu.. Başlığını görünce sevindim açıkçası.. Kafamda şöyle bir site canlandı filmleri kendi açınızdan kaleme alacaksınız diye fakat siteye girince hayal kırıklığına uğramadım değil filmlerin konuları kopyala yapıştır.. Piyasada zaten bu tür site çok var biraz daha özgün bir projeye dönüştürürseniz daimi kalırsınız diye düşünüyorum :) Tabi ki bunlar benim yorumlarım. Umarım istediğiniz başarıyı elde edersiniz..
Benim sitem blog tarzından ona benziyor diyebilirim.Buraya Tıklayın hocam görürsünüz.İzlediğim filmleri yazıyorum genellikle
o kadar güzel değinmişsiniz ki konuya teşekkür ederim hocam asıl amacımda buydu zaten fakat üniversite sınavına hazırlandığım için şu aralar fazla vakit ayıramıyorum boş kalmasın diyede kopyala yapıştır yaptım 5, 10 tane filmi sınavdan sonra inşallah eklediğim her filmi kendimce eleştirip beğendiğim veya beğenmediğim yönlerini yazacağım tabi bunları birde oylamaya çıkaracağım herkes kendi görüşlerini belirtebilecek. Film izleme hastalığı var bende 1980'den bu yana çıkan neredeyse tüm filmleri izlemişimdir ( bazı istisnalar var tabii imdb puanı 6'dan aşağı olanları izlemem) izlediğim filmler hakkındada yorumlarımı belirteceğim :)
Hocam konunuzu baltamalak amacım değil ama bende öyle bir düşünceye kapınmıştım ama böyleside iyi :)