siyahgiyen
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Şuan kullandığım wp alt yapılı Film izleme sitemi illegal içerikten kurtarıp yeni çıkan filmleri veya dizilerin bölümleri ile ilgili yorumları ve fragmanları koysam , Temayı değiştirsem sadece Google bir sorun çıkarır mı ? Site pr3 şuan. İçeriği nasıl değiştireceğiz eski indexleri silmem gerekiyor mu ? Bilen veya aklına fikir gelen arkadaşlar yazarsa mutlu olurum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mobil ve Web Geliştirme
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İndexleri silemezsin diye biliyorum. Google ve alexa (eğer üyeysen) , o indexlerden gelip de 404 hatasıyla karşılaşıldığını görünce önce sıralamalarda seni aşağı itecektir. Ayrıca google, zamanı gelince kaldırdığın o filmleri indexinden silecektir. Daha hızlı bir yöntem varsa da bilmiyorum.
Senin açından karşılaşabileceğin kötü sonuç şu ki; pr ve hit düşüşü yaşayabilirsin.
Fakat İçin rahat olur. legal ve özgün olmak huzur vericidir. Sopa tasarısından dolayı zaten film siteleri epey darbe yedi. Ben de aynı durumla karşılaşmıştım.
ヅ
siyahgiyen
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Belki film tanıtımı yapabilirim ama içeriği silmezsem sorun yok da içeriği de silmek istiyorum. Hoşuma gitmediği için sadece. Ama sonuçları çok mu ağır olur onu merak ediyorum :)
Picef
Doğru Bilgi Kutsaldır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, bahsettiğiniz durum ile daha önce karşılaşmıştım. Tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki, Google silinen linkleri hiç sevmiyor. Sitenizin otorite puanı düşüyor.
Tamamen özgün içeriklerle dolu, son derece hızlı açılan, ortalama sitede kalma süresinin yüksek olduğu bir sitem vardı ve çeşitli sebeplerden dolayı pek çok içeriği silmek durumunda kalmıştım. O günden beri site adam olmadı. Şu anda hala açık durumda fakat içerik girişi yapmıyorum.
Sitede reklamlar olduğundan, domain süresinin biterek düşmesini bekliyorum. Ayda 1-2 lira kazandırıyor! Tabi bu durum benim tecrübelerime dayandığından, herkes için kesin geçerliliği olacak bilgiler değildir.
Yine bir başka çıkarımım;
Google planlı, programlı çalışmalardan hoşlanıyor ve ciddi, otorite sahibi siteleri benimsiyor. Siteler, kurumsal değillerse bile o şekilde olduğunu gösterirseniz, Google sitenize hak ettiği değeri verecektir. Yani kişisel değil de, bir ekip işi yaptığınızı anlaması gerekiyor kanımca.
Siteye bir gün içerik girip, iki gün boyunca (rakamlar örnektir) güncelleme yapılmazsa, kimse başarı beklemesin. Düzenli ve uzun vadeli çalışma şarttır.
En önemlisi de, sitenize giren kişilerin, tekrar geri dönüp dönmediği ve sitenizde geçirdikleri süredir. Bu içerikten de önemlidir. Tabi içeriksiz bir sitede ziyaretçi nasıl tutulur onu bilemem. Herkese başarılar.
Doğru Bilgi Kutsaldır
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben size hemen cevabı vereyim insanlar sizin sitenizin kara kaşına kara gözüne hayran değildir. o illegal içeriği görmek için girerler. o illegal içerik giderse site de tepe taklak gider.
zaten filmlerle ilgili temel bilgileri görmek için sinemalar.com, imdb gibi sitelere giriyor herkes. sizin de onlarla yarışabileceğinizi sanmıyorum