Merhaba arkadaşlar, bir forum düşüncem var fakat takıldığım bir nokta oldu.

Forum anasayfasında (kategorilerin listelendiği anasayfa)

Orada, ikon - forum adı - son mesaj - konular - mesajlar şeklinde 5 kolon mevcut tüm kolonlar (her kategoride) farklı uzunlukta hepsini (örn: wmaracı) aynı boyutta uzunlukta nasıl yapabiliriz?

2. Soru:

vBulletin 3.8.6 sürümü ile uyumlu iTrade eklentisi buldum fakat iTraderları görüntüleyince beyaz ekranla karşılaşıyorum bazende sayfa hatası veriyor (tarayıcı hatası) çalışan eklenti veya böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

3. Soru:

wmaracı, *** gibi wm sitelerinde bulunan ve bu mesajımın altında bulunan Beğen butonunun eklentisinin linkini bulamadım? bilen var mı?

4. Soru ve son soru:

Top 10 istatistikler eklentisi var biliyorsunuzdur, 2 kolon ya da 3 kolon olarak ayrılabiliyor. Onu tek kolona (wmaracındaki gibi) düşürebilir miyiz? veya farklı bir eklenti önerisi olan var mı? fuub da ki gibi.. (3.8.6 ya uyabilecek)

Ek Olarak: Bir de, üye imzasının hemen üstünde ______________ gibi bir yer var imza ayracı. postbit dosyasından düzenlememe rağmen (doğru yer olduğuna adım gibi eminim) kaydedip yenilediğimde güncellenmemekte. Ek olarak bir şey yapmak mı gerekiyor acaba? imza ayracının güncellenmesi için?