lostyazilim
tr.link

Sinema İnceleme Blogumuz YAYINDA !

26 Mesajlar 3.803 Okunma
acebozum
tr.link

SelimAtalay SelimAtalay iOS Medya Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek İnternet Hizmetleri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 308
  • Beğeniler 35 / 76
  • Ticaret 12, (%100)

Untouchable adlı üyeden alıntı

imdb varken sinemalar com a neden girelim ki

Buna katılırım işte.Eğer sinemalar.com varken arkadaşın sitesine niye girelim dersen yukarıdakı arkadaş gibi cevabı alırsın arkadaşım.İMDB varken sinemalar.com'a niye girelim

wmaraci
reklam

CiLeKeSs CiLeKeSs Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Mesajlar 153
  • Beğeniler 16 / 35
  • Ticaret 0, (%0)
o düşünce çok yanlış hocam ne kadar iyi hizmet verirseniz o kadar iyi ilerlersiniz sinemalar.com gibi olamayız şuan belki ama bu olamayacağız manasına gelmez. ben şahsen sinemalar.com'u değil imdb'yi takip ediyorum herkesin takip ettiği site farklı olabilir. Ön yargılı olmamak gerek diye düşünüyorum

Sogi Sogi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Kaldırım Mühendisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 9 / 30
  • Ticaret 0, (%0)

Hizmet adlı üyeden alıntı

Buna katılırım işte.Eğer sinemalar.com varken arkadaşın sitesine niye girelim dersen yukarıdakı arkadaş gibi cevabı alırsın arkadaşım.İMDB varken sinemalar.com'a niye girelim

Arkadaşlar sinemalar.com'un mantığını tam anlamadınız galiba. İmdb sitesinin Türkçesi gibi düşünün büyük çoğunluğu Türkler oy veriyor fakat İmdb ise tamamen global kurulmuş tüm isteyen ülkelerin oy verip yorum yapabildiği bir site. Aynısı sinemalar'da da var fakat Türkçe olduğu için kullanıcıları Türklerden oluşuyor. Sizi bilmem ama bir filmin tanıtımını ve yorumlarını imdb'den okuyacak kadar süper yabancı dil bilmiyorum ve sırf bu yüzden sinemalar.com'u tercih ediyorum. Yanlış anlaşılmasın sinemalar.com'da puanına, yorumlarına, tanıtımına baktıktan sonra imdb puanına da bakıyorum.

• Üyelik 13.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 308
  • Beğeniler 35 / 76
  • Ticaret 12, (%100)

Sogi adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar sinemalar.com'un mantığını tam anlamadınız galiba. İmdb sitesinin Türkçesi gibi düşünün büyük çoğunluğu Türkler oy veriyor fakat İmdb ise tamamen global kurulmuş tüm isteyen ülkelerin oy verip yorum yapabildiği bir site. Aynısı sinemalar'da da var fakat Türkçe olduğu için kullanıcıları Türklerden oluşuyor. Sizi bilmem ama bir filmin tanıtımını ve yorumlarını imdb'den okuyacak kadar süper yabancı dil bilmiyorum ve sırf bu yüzden sinemalar.com'u tercih ediyorum. Yanlış anlaşılmasın sinemalar.com'da puanına, yorumlarına, tanıtımına baktıktan sonra imdb puanına da bakıyorum.

Hocam sinemalar.com'a genellikle girmem nedeni ise türkçe olarak beyazperde.org'u takip ederim ve eleştirilere bakarım.Yabancı olarakta imdb'ye bakarım.Sinemalar.com'u arada veya birşey bulamadığımda bakarım.

wmaraci
wmaraci

Melek Melek Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 /
  • Meslek
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 224 / 218
  • Ticaret 1, (%100)
Sinema inceleme blogu.. Başlığını görünce sevindim açıkçası.. Kafamda şöyle bir site canlandı filmleri kendi açınızdan kaleme alacaksınız diye fakat siteye girince hayal kırıklığına uğramadım değil filmlerin konuları kopyala yapıştır.. Piyasada zaten bu tür site çok var biraz daha özgün bir projeye dönüştürürseniz daimi kalırsınız diye düşünüyorum :) Tabi ki bunlar benim yorumlarım. Umarım istediğiniz başarıyı elde edersiniz..

• Üyelik 27.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Mesajlar 153
  • Beğeniler 16 / 35
  • Ticaret 0, (%0)

PSiKoMaNYaH adlı üyeden alıntı

Sinema inceleme blogu.. Başlığını görünce sevindim açıkçası.. Kafamda şöyle bir site canlandı filmleri kendi açınızdan kaleme alacaksınız diye fakat siteye girince hayal kırıklığına uğramadım değil filmlerin konuları kopyala yapıştır.. Piyasada zaten bu tür site çok var biraz daha özgün bir projeye dönüştürürseniz daimi kalırsınız diye düşünüyorum :) Tabi ki bunlar benim yorumlarım. Umarım istediğiniz başarıyı elde edersiniz..

o kadar güzel değinmişsiniz ki konuya teşekkür ederim hocam asıl amacımda buydu zaten fakat üniversite sınavına hazırlandığım için şu aralar fazla vakit ayıramıyorum boş kalmasın diyede kopyala yapıştır yaptım 5, 10 tane filmi sınavdan sonra inşallah eklediğim her filmi kendimce eleştirip beğendiğim veya beğenmediğim yönlerini yazacağım tabi bunları birde oylamaya çıkaracağım herkes kendi görüşlerini belirtebilecek. Film izleme hastalığı var bende 1980'den bu yana çıkan neredeyse tüm filmleri izlemişimdir ( bazı istisnalar var tabii imdb puanı 6'dan aşağı olanları izlemem) izlediğim filmler hakkındada yorumlarımı belirteceğim :)

• Üyelik 13.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 308
  • Beğeniler 35 / 76
  • Ticaret 12, (%100)

PSiKoMaNYaH adlı üyeden alıntı

Benim sitem blog tarzından ona benziyor diyebilirim.Buraya Tıklayın hocam görürsünüz.İzlediğim filmleri yazıyorum genellikle

CiLeKeSs adlı üyeden alıntı

o kadar güzel değinmişsiniz ki konuya teşekkür ederim hocam asıl amacımda buydu zaten fakat üniversite sınavına hazırlandığım için şu aralar fazla vakit ayıramıyorum boş kalmasın diyede kopyala yapıştır yaptım 5, 10 tane filmi sınavdan sonra inşallah eklediğim her filmi kendimce eleştirip beğendiğim veya beğenmediğim yönlerini yazacağım tabi bunları birde oylamaya çıkaracağım herkes kendi görüşlerini belirtebilecek. Film izleme hastalığı var bende 1980'den bu yana çıkan neredeyse tüm filmleri izlemişimdir ( bazı istisnalar var tabii imdb puanı 6'dan aşağı olanları izlemem) izlediğim filmler hakkındada yorumlarımı belirteceğim :)

Hocam konunuzu baltamalak amacım değil ama bende öyle bir düşünceye kapınmıştım ama böyleside iyi :)

• Üyelik 27.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Mesajlar 153
  • Beğeniler 16 / 35
  • Ticaret 0, (%0)
şu sınav geçsin inşallah bahsettiğiniz şekilde olacak site :)

siyahgiyen siyahgiyen SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 649
  • Beğeniler 121 / 191
  • Ticaret 20, (%100)
Adama öyle bir yüklenmişsiniz ki Sanki sinemalar.com'un sahibi :) Sadece bu işi yapan çok iyi siteler varken ne gibi bir farklılık yaratacaksın da insanlar devamlı seni takip etsin sorusunu sormuş. İMDB , sinemalar , beyazperde onun söylediği sitelerin geneli zaten. Yaratacağı farkı sormuş sadece.

• Üyelik 27.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Mesajlar 153
  • Beğeniler 16 / 35
  • Ticaret 0, (%0)
özgün yazmayı düşünüyorum yani izlediğim filmler hakkında görüşlerimi belirteceğim birde geniş bir kitleye hitap edebilirsem sinema etkinlikleri düzenlemeyi düşünüyorum mesela sinema.derdimvar.net afyonda ücretsiz 50 sinema biletinden birini kap gibisinden il il gezmeyi düşünüyorum :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al