CiLeKeSs
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
o düşünce çok yanlış hocam ne kadar iyi hizmet verirseniz o kadar iyi ilerlersiniz sinemalar.com gibi olamayız şuan belki ama bu olamayacağız manasına gelmez. ben şahsen sinemalar.com'u değil imdb'yi takip ediyorum herkesin takip ettiği site farklı olabilir. Ön yargılı olmamak gerek diye düşünüyorum
Melek
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sinema inceleme blogu.. Başlığını görünce sevindim açıkçası.. Kafamda şöyle bir site canlandı filmleri kendi açınızdan kaleme alacaksınız diye fakat siteye girince hayal kırıklığına uğramadım değil filmlerin konuları kopyala yapıştır.. Piyasada zaten bu tür site çok var biraz daha özgün bir projeye dönüştürürseniz daimi kalırsınız diye düşünüyorum :) Tabi ki bunlar benim yorumlarım. Umarım istediğiniz başarıyı elde edersiniz..
CiLeKeSs
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şu sınav geçsin inşallah bahsettiğiniz şekilde olacak site :)
siyahgiyen
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Adama öyle bir yüklenmişsiniz ki Sanki sinemalar.com'un sahibi :) Sadece bu işi yapan çok iyi siteler varken ne gibi bir farklılık yaratacaksın da insanlar devamlı seni takip etsin sorusunu sormuş. İMDB , sinemalar , beyazperde onun söylediği sitelerin geneli zaten. Yaratacağı farkı sormuş sadece.
CiLeKeSs
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
özgün yazmayı düşünüyorum yani izlediğim filmler hakkında görüşlerimi belirteceğim birde geniş bir kitleye hitap edebilirsem sinema etkinlikleri düzenlemeyi düşünüyorum mesela sinema.derdimvar.net afyonda ücretsiz 50 sinema biletinden birini kap gibisinden il il gezmeyi düşünüyorum :)