Ya arkadaşlar bugün kredi kartı extreme bakarken bi baktım 200 lira para kesilmiş baktım adwords yazıyor dedım ulan ne adwordsu neyse geçen aya baktım 2 defa kesilmiş 180 le 120 şimdi adwords hesabıma girdim baktım 300 tl borcunuz var olarak görunuyor manyak mı buıcınde olmayan paraya ne dıye reklam gosterıp de para alıyor ki acaba ? Ben kampanya kodunu kullanmak ıcın 2 ay once yenı maıl hesabı actım ondan yapmıstım 150 lira kodu kullanmak ıcın basımıza gelene bak.
Şimdi de bankadan ret yanıtı geldı yazıyor o yuzden 300 lirayı tahsıl edemedık dıyor lımıtım bıtmıs aradım ıptal ettırdım hemen kartı.

Şimdi bu 300 lirayı ödemezsem ne olacak ? Zaten adsense hesabımdaki 860 dolarla banlamıstı benı seref yoksunları ben de bi 300 lira gecırmıs olurum artık

Ek Olarak: 6-7 ay öncesinde açarak kullandığım hesabım askıya alındı.

Bana İngiltere'den gelen bir mailde bu hesabın Adwords'e 100,00 TL tutarında bir borcu bulunduğu ve 17 ekim tarihine kadar ödenmez ise yasal sürecin başlatılacağı yönündeydi.

Google ile telefon ile görüşerek mailin gerçek olduğunu teyit ettim. Fakat hesabım askıya alındığı için 100.00 TL'lik borcumu da ödeyemiyorum. Adwords telefon hattı bu konuda destek vermiyormuş.

Özetle durum şudur ki

100.00 TL bir borcum var. Adwords hesabı askıya alındığı için ödemek istediğim halde ödeyemiyorum.

17 ekime kadar ödeyemezsem de yasal süreç başlatılacak bana karşı.

Bu süreci hızlandırmak ve borcumu ödemek için ne yapabilirim.

benzer durumu yasayan arkadaşlar olmuş. 100 lira için ugrasıyorsa 300 e kesin ugrasır vay arkadaş ya siteye de bi karı olmadı bosuna reklam gostermış para odemıs olduk. 150 tl odeyelım 150 de beleş kullanalım derken.750 ye 150 kupon kullanmış olacaz :@