KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
Ya arkadaşlar bugün kredi kartı extreme bakarken bi baktım 200 lira para kesilmiş baktım adwords yazıyor dedım ulan ne adwordsu neyse geçen aya baktım 2 defa kesilmiş 180 le 120 şimdi adwords hesabıma girdim baktım 300 tl borcunuz var olarak görunuyor manyak mı buıcınde olmayan paraya ne dıye reklam gosterıp de para alıyor ki acaba ? Ben kampanya kodunu kullanmak ıcın 2 ay once yenı maıl hesabı actım ondan yapmıstım 150 lira kodu kullanmak ıcın basımıza gelene bak.
Şimdi de bankadan ret yanıtı geldı yazıyor o yuzden 300 lirayı tahsıl edemedık dıyor lımıtım bıtmıs aradım ıptal ettırdım hemen kartı.
Şimdi bu 300 lirayı ödemezsem ne olacak ? Zaten adsense hesabımdaki 860 dolarla banlamıstı benı seref yoksunları ben de bi 300 lira gecırmıs olurum artık
Ek Olarak: 6-7 ay öncesinde açarak kullandığım hesabım askıya alındı.
Bana İngiltere'den gelen bir mailde bu hesabın Adwords'e 100,00 TL tutarında bir borcu bulunduğu ve 17 ekim tarihine kadar ödenmez ise yasal sürecin başlatılacağı yönündeydi.
Google ile telefon ile görüşerek mailin gerçek olduğunu teyit ettim. Fakat hesabım askıya alındığı için 100.00 TL'lik borcumu da ödeyemiyorum. Adwords telefon hattı bu konuda destek vermiyormuş.
Özetle durum şudur ki
100.00 TL bir borcum var. Adwords hesabı askıya alındığı için ödemek istediğim halde ödeyemiyorum.
17 ekime kadar ödeyemezsem de yasal süreç başlatılacak bana karşı.
Bu süreci hızlandırmak ve borcumu ödemek için ne yapabilirim.
benzer durumu yasayan arkadaşlar olmuş. 100 lira için ugrasıyorsa 300 e kesin ugrasır vay arkadaş ya siteye de bi karı olmadı bosuna reklam gostermış para odemıs olduk. 150 tl odeyelım 150 de beleş kullanalım derken.750 ye 150 kupon kullanmış olacaz :@
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
İlk olarak geçmiş olsun. Yetkilileri arayıp ayrıntılı bir görüşme yapmanızı öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
hmm yani nasıl oldu bizi de bilgilendirsen ben mesela keyword planere kulanmak ıcın 30 tllik bir kapanya olusturdum ama ödeme yapmadımbunalr o kampanyayı yapmaya başladılar mı ki
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
vay be ne kadar sevdıyse google senı veresıye vermiş desene :D
Ek Olarak: üzüldüm şaka maka geçmiş olsun.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
webmaster - Mühendis
-
-
Ad Soyad
I** I**
-
-
-
Ticaret
67, (%99)
Bende 52 TL ile banlandı inşallah google kapanır tek beduam bu
Plain
Freelancer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Bir kampanya başlattınız ve durdurmayı unuttuğunuz için gittikçe borcunuz arttı, doğru mu anladım?
1 kişi bu mesajı beğendi.
oktayt
İş olsun işte
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Bilişim/İnternet
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Onu bilmiyorum da google da adwords borcu için yasal süreç diye bir şey hiç duymadım. Kartı iptal ettirdiyseniz ödemeseniz de bir şey olmazdı. Millet sanal kartla başvuruyor kullandığı kadar kullanıyor sonra hesaba uğramıyor geçti gitti. En fazla yapacağı o hesabınıza ait adwords hesabınızı bloke eder. Ama olaya etik ve ahlaki boyuttan bakıp ödediyseniz o da sizin tercihiniz. Facebook google o tip ufak hesaplarla uğraşmaz onlar zaten kazanacaklarını kazanıyorlar.
Wordpress Php düzenleme işleriniz yapılır