Ülkemizde büyük bir hayran kitlesi olan anime yapımların müzikleri de ülkemizde oldukça büyük bir kitle tarafından ilgi görmektedir. Bu yoğun ilgiyi internet üzerinden yapılan aramalardan fark eden animeradyo.com tamamen kullanıcı memnuniyetini düşünerek anime severler için bir radyo kurmuştur. Tamamen ücretsiz olarak hizmet vermekte olan radyo şuanda aktif haldedir.

Anime müziklerinden hoşlanıyorsanız ve sadece anime müziklerin çalınmakta olduğu bir radyoyu dinlemek istiyorsanız Anime Radyo tam olarak sizin aradığınız yer olacaktır. Ayrıca Anime Radyo’yu sadece bilgisayarlarınızdan değil Android işletim sistemli tüm cihazlardan da kolaylıkla dinleyebilirsiniz. Üstelik Android uygulamasını internet sitesi üzerinden kolaylıkla ve tamamen ücretsiz bir şekilde indirerek akıllı telefonunuza kurabilirsiniz.

Anime radio üzerinde yayınlanmakta olan şarkılar tamamen kullanıcılar tarafından en fazla beğenilen şarkılardan oluşmaktadır. Bunun yanı sıra Anime Radyo sitesine girdiğinizde Anime Radyo Chat sayesinde diğer anime severlerle konuşabilir, hoş sohbetler edebilirsiniz. Anime seven kişiler için oluşturulmuş böylesine büyük bir platforma sizlerde katılarak tamamen ücretsiz bir şekilde tüm hizmetlerden yararlanabilir ve bunun keyfini çıkartabilirsiniz.

Site adresi : www.animeradyo.com