Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Ben şehit olayım, ben vergi ödüyeyim sefasını suriyeliler sürsün.
Ben KÖPEK GİBİ ÜNİVERSİTEYE ÇALIŞAYIM SURİYELİLER BEDAVA GİRSİN.
.....
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Scss adlı üyeden alıntı
desteklediğim olaydır.
vatandaş olsunlar ve üniversiteye ygs ile girsinler
vatandaş olsunlar ve gss borçlarını ödesinler
vatandaş olsunlar ve aylık bilmem kaç yüz liralık yardımdan mahrum kalsınlar
vatandaş olsunlar ve adı ücretsiz, kendi ücretli sağlık hizmetine para versinler
vatandaş olsunlar ve artık vergi mükellefi olsunlar
vatandaş olsunlar ve mülteci olarak sadece kimlik ile gidebilecekleri ülkelere pasaport ve vize almak için uğraşsınlar
.
.
.
diye uzayıp gider.
şahsen suriyeli olsam istemezdim, dezavantajları çok fazla.
kaynak
ilk ve sonuncu maddeye ihtiyaçları yok veya 5-10 sene içinde çare bulurlar... HDP veya PKKlı ailelerin %90 ı Yeşil kartlıdır aynı şekilde suriyeden gelenlere yeşil kart bedava gıda yardımı verilecektir. Sen vatandaş olunca vergi ödeyecek sağlık pirimimi ödeyecek sanıyorsun. Üremekten başka birşey yapmıyorlar çadırda bile 150-200 bin çocuk doğmuş
1 kişi bu mesajı beğendi.
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
4u24
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Rezalet
Besir esad gebertemedi gitti sunlari
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
KadirHameş adlı üyeden alıntı
bu konunun konusulacagı yer webmaster genel degil :) lakin kendimi tutamayacagım
bunca yıl kürt kardeşlerimize ( yani örgütü desteklemeyen dürüst kürtler ) ana dilde özgürlük vermeyen devletimiz veya sorun cıkartıp durduk dışladık ötekileştirdigimiz insanlar yaptık hem devletimiz hem bizle aha kürt dedik kürtce müzigin yasak oldugu bir ülkede yasadık durduk suan benim komsularım suriyeli ve son ses arapca müzik mezdeke calıyor oynuyorlar neden biri cıkıp müzigi kapatmalarını ve arapca konusamayacaklarını söylemiyor... benim kürt ninem türkce bilmiyor diye yası 90 olmasına ragmen devlet dairesinde kovulup asagılanırken suriyeli yavsaklara tercuman tutuluyor eşitlik işte bu eşitlik :(:(:( bu aradakürt degilim kim eziliyorsa ondanım ben
90 yaşındaki ninenin Türkçe bilen çocugu yada torunu yokmuymuş yoksa ninede para yok niye yardım edelim mi denmiş evlatları akrabaları tarafından..
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Benim görüşüm yine dönen oyunlar olduğu , birileri suriyeliler üzerinden olayları yine unutturma çabasında , herkes patlamaları , diploma krizi , yargıtay ve danıştay kanunu unuttu . ayriyetten Türk halkı iyi niyetlimi yoksa artık susturuldukmu bilmiyorum , Herşeyin bedeli halka ödetiliyor . Ülkede kaçak elektrik vs kullanılıyor halka ödetiliyor , vergiler desen ayrı bir mesele , birileri diyorki yok din kardeşimiz onlarda vergi vercek vs. Hiç bir şekilde uyuşmayan suriyeliler kültür,aile vs sadece ortak yön müslümanlık . Türkiye gelecek planları yapmadığındanmıdır vatandaşlık vs verelim diyor anlamadım , suriyeliler hızlı bir şekilde ürüyorlar bundan 20 yıl sonra sayıları 10m geçer . Bazıları ırkçılık olarak görmekteler fakat gözleri sadece din kardeşliğini görmekteler.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
İşe yaramayan boş yere yemek yiyip boş yere pisleyen bir sürü insandan ibaret savaştan kaçıp hainlik yapmış insanlar bunlardan hiçbir hayır gelmez vatanını savunmayan insan boş insandır bu insanlara arka çıkmak caiz değildir.
Sen kaçıp onlara gitsen kafana sıkardı bunlar doğruya doğru hepsi terörist bunlar ülkeye girdi gireli hayırlı bir iş olmadı terör arttı tecavüz arttı b.k çıktı zaten her 9 ayda bir doğuruyorlar bi 5 yıl sonra bizi ülkeden atmaya çalışırlar
en iyisi yılanın başını küçükken ezeceksin...
3 kişi bu mesajı beğendi.