-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Amaç vergi almaktır, Vergiler ile ülkenin ekonomisini yükseltmeye çalışacaklar. Bu durum elbet de doğru bir karar değil yada doğru ama ben onaylamıyorum. Kendi vatanlarına sahip çıkmayanlar nasıl olur da bu vatan uğruna, bayrak uğruna şehit düşen bu topraklarda yatan o kahramanların üzerinde gezecek, bende bu vatanın evladıyım diyecek ?
Artık devir öyle bir devir olmuş ki, Akıl almaz stratejiler, oyunlar, planlar uygulanıyor. Kiracı değilim ama kirada olan bir çok kişi biliyorum, kiranın suriyeliler sayesinde 800₺, 1000₺ olduğu şu zamanda üstüne üstelik birde konut vermeleri saçmalığın daniskasıdır.
Şunu da belirteyim, ben siyasi olarak desteklediğim parti AKP ama şu son 1 yıldır yaptıklarını tasvip etmiyorum.
4 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Ülke üzerinde etnik değişiklik projesi uygulanmakta... Türkler kendi ülkelerinde azınlık olarak yaşamaya mahkum edilmekte! Bir anca önce uyanmalıyız!
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
15 Temmuz sonrasında bu konudaki görüşüm değiştiği için editliyorum, bunu yapmamın nedeni hala okunuyor olması.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Butur konularda hep diyorum suriyeli olmak ayrıcalıktır eskiden bir avrupa vatandaşına farklı muamele yapılırdı ve farklı bakılırdı simdi bu suriyeliler onları fazlası ile geçti hani allah göstermesin de suriye vatandaşı olmak için stant açılsa ve bukadar izzet ikrama karşılık bir sinirle çoğu insan bu hükümet yüzünden oraya geçer
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Adamlar hem rahat, hemde ne yaptıkları belli değil arkadaş, yolda giderken bile 10 tane suriyeli dilenciye rastliyorum.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İyide ardını arkasını araştırmadan hemen niye zıpladınız onu anlamadım, adam hayrına vericez dememiş ki. Ücretiyle vericez demiş. Suruye gibi hain bir milletin bu kadar ön plana çıkarılmasın dan bende hiç hoşnut değilim fakat gerek olan yerde susup da gereksiz yerlerde böyle galayana gelmeniz çok komik bir durum. Daha önemli sorunlar var vatandaşın koyun gibi güdüldüğü.
Çok rahatsızsanız madem kesin gitsin. Bakın ankara da zamanında uslu durmadıkları için bir yere doldurup yaktılar suriyelileri kimse bir şey dedi mi hiç haberlere çıktımı?
Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Suriye vatandaşlığı alıp türkiye ye mi gelsek?
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yarın öbür gün şu olacak.;Çocuklarımız bunlar yüzünden işsiz kalacaklar.Bunlar yüzünden değilde akape yüzünden diyelim.Ev fiyatları artacak.Kendi ülkemiz derken suriyelilerin ülkesine dönüşecek. Elelamin yunanı bile Türkiye'yi istemeyen suriyelileri Türkiye'ye geri postaladı.Ama baştaki eleman ne yapıyor.Neyse çok ağır konuşacağım olmayacak.Bu ülkede doğruları konuşunca mahkemeye veriyorlar
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
2019'da oyları toplarlar yine artık hiç bir şey için uğraşmayın zamanınıza yazık.