lostyazilim

Suriyeliler Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

55 Mesajlar 8.143 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

coskun25251 coskun25251 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Evden Eve Taşımacılık
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 62 / 15
  • Ticaret 6, (%50)
Yeni okuduğum tweet ben etkilendim karar sizde artık link ini atıyorum size. https://twitter.com/Turkkizi__1919/status/752741921131532289

Geberik Nakliyat
wmaraci
reklam

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

Myiso adlı üyeden alıntı

Arkadaşım sen yanlış yolda ilerlemeye devam edebilirsin ve bu konuda daha bilmediğin çok şey var sanırım ki bu ülkenin Cumhurbaşkanı ülkenin Beyni , Başbakanı ise Omuriliği dir. Beyinsiz ve Omuriliksiz toplumda her zamana bir gitmeyen iş olur. Hatta tüm işler durur. "
Bu arada fikirlerimi belirtip, söz hakkını vekilime bırakmadığım için mazur görün, ne yazık ki mecliste beni temsil eden oyumu almış bir vekil olmadığından, kendi kendimi temsil etmek, hakkımı savunmaya çabalamak zorunda kalıyorum." yazına istinaden de yaşına bakıyorum 30 görünüyor. Kalkmış ben seçmedim diyorsun kim seçti kendi kendine mi seçildi o kadar Milletvekili birşeyi yazarken düşünün diyorum halen aynı şekilde yazmaya devam ediyorsunuz. Oy vermedin ise neden vermedin bu bizi ilgilendirir mi. Seçilmedi ise Halk istememiştir ki seçilmemiştir.

Şimdi de dersin yok sandıklar daki oylarda sayımları yanlış. Gözetmenler orada boş yere mi oturuyor. Ya da sen bunları biliyorsun neden belgelemedin fotoğraf ta çekebilirdin herşeyi yapardın. Bu sayım hakkında belgeleyip YÖK' e gönderebilirsin buda senin en doğal haklarından ki sen bunu da yapamadınsa ona da birşey diyemiyorum.

Konunun uzamasını da istemiyorum gerçekten şunu idrak edemeyen arkadaşlarımız halen daha diyor ki yok öyle yok böyle. Burası Siyasi konuları taşıyacak bir FORUM değildir. Siyasi değil diyorsunuz halen yok ona oy attım yok buna oy attım demeye devam ediyorsunuz. Kime oy attı iseniz o sizi alakadar eder. Burada parti ismi geçiriyorsunuz ve üstüne de siyasi değil diyorsunuz.

Siyaset veya politika, devlet işlerini düzenleme ve yürütme sanatıyla ilgili özel görüş veya anlayış. Şuanda sizin yaptığınız şeye de siyaset denir ki bırakında bu işi seçtiğiniz kişiler yapsın. Ben seçmedim o seçmedi kim seçti bu kadar Mileltvekilini tombala dan mı geldi.

Saygılar.

Yanlış anlamayın ama demokrasi eğitiminin ilkokuldan itibaren verilmesi gerekliliğinin ayaklı kanıtısınız. Demokrasi nedir, cumhuriyet nedir, anayasal haklarınız nelerdir bunları teker teker araştırmanız gerek. Ama başta da dediğim gibi suç sizde değil topluma demokrasi eğitimini vermeyen eğitim sistemindedir.

Ülkede cumhurbaşkanı ve başbakan olmazsa işler yolunda gitmez demişsiniz. Bizde ikisi de mevcut ancak yolunda giden iş yok:) Terör, insan hakkı ihlalleri, ekonomik bunalım, işsizlik, hukuksuzluk gırla.

LikeSend şuan benim seçtiğim bir vekil mecliste yok demiş, onlar kendi kendine mi seçildi demişsiniz. Bilmiyorum haberiniz var mı ancak Türkiye'de demokrasiyle hiçbir şekilde uyuşmayan %10'luk bir seçim barajı var. Bu barajdan ötürü halkın önemli bir kısmı kendilerini temsil etmesini istediği isimleri mecliste göremiyor.

YÖK değil YSK.

Sevgiler...
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

reload58 reload58 Çaylak Mühendis E-Mail Onaysız
  • Üyelik 10.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 1176
  • Beğeniler 530 / 286
  • Ticaret 0, (%0)
edit .

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

Myiso adlı üyeden alıntı

Arkadaşım sen yanlış yolda ilerlemeye devam edebilirsin ve bu konuda daha bilmediğin çok şey var sanırım ki bu ülkenin Cumhurbaşkanı ülkenin Beyni , Başbakanı ise Omuriliği dir. Beyinsiz ve Omuriliksiz toplumda her zamana bir gitmeyen iş olur. Hatta tüm işler durur. "
Bu arada fikirlerimi belirtip, söz hakkını vekilime bırakmadığım için mazur görün, ne yazık ki mecliste beni temsil eden oyumu almış bir vekil olmadığından, kendi kendimi temsil etmek, hakkımı savunmaya çabalamak zorunda kalıyorum." yazına istinaden de yaşına bakıyorum 30 görünüyor. Kalkmış ben seçmedim diyorsun kim seçti kendi kendine mi seçildi o kadar Milletvekili birşeyi yazarken düşünün diyorum halen aynı şekilde yazmaya devam ediyorsunuz. Oy vermedin ise neden vermedin bu bizi ilgilendirir mi. Seçilmedi ise Halk istememiştir ki seçilmemiştir.

Şimdi de dersin yok sandıklar daki oylarda sayımları yanlış. Gözetmenler orada boş yere mi oturuyor. Ya da sen bunları biliyorsun neden belgelemedin fotoğraf ta çekebilirdin herşeyi yapardın. Bu sayım hakkında belgeleyip YSK' e gönderebilirsin buda senin en doğal haklarından ki sen bunu da yapamadınsa ona da birşey diyemiyorum.

Konunun uzamasını da istemiyorum gerçekten şunu idrak edemeyen arkadaşlarımız halen daha diyor ki yok öyle yok böyle. Burası Siyasi konuları taşıyacak bir FORUM değildir. Siyasi değil diyorsunuz halen yok ona oy attım yok buna oy attım demeye devam ediyorsunuz. Kime oy attı iseniz o sizi alakadar eder. Burada parti ismi geçiriyorsunuz ve üstüne de siyasi değil diyorsunuz.

Siyaset veya politika, devlet işlerini düzenleme ve yürütme sanatıyla ilgili özel görüş veya anlayış. Şuanda sizin yaptığınız şeye de siyaset denir ki bırakında bu işi seçtiğiniz kişiler yapsın. Ben seçmedim o seçmedi kim seçti bu kadar Mileltvekilini tombala dan mı geldi.

Saygılar.

15 Temmuz sonrasında bu konudaki görüşüm değiştiği için editliyorum, bunu yapmamın nedeni hala okunuyor olması.

wmaraci
wmaraci

724SATINALCOM 724SATINALCOM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek ticaret
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 458
  • Beğeniler 43 / 94
  • Ticaret 0, (%0)

Myiso adlı üyeden alıntı

Kusura bakmayın ama siyaset yapmak yasak. Ek olarak Cumhurbaşkanı, Başbakan vs. gibi devlet büyüklerine de asla ve kat'a bir kelime dahi yapılmaması gerektiğini hatırlatmak isterim. Burada bu tür konuların bile açılması hakkında zaten sıkıntı olacağını bildirmek isterim. [COLOR="Red"]Wmaraci gibi büyük bir Webmaster Forum' un da Google üzerinde aranma olacağını ve Wmaraci' ni kötüye sevk ettiğinizi bilmenizi istiyorum. [/COLOR]O yüzden bu tür konuları açmadan önce 1000 defa düşünün derim. Siyaset yapılacaksa izinli olarak açılır bir siyaset forumu orada TC Kimlik Numarası, Telefon Numarası, IP Numarası vs. gibi kaydolur istediğiniz kadar eleştiri yaparsınız.
.... Sadece burada güzel bir Webmaster Forumu olan Wmaraci' ni bu tür siyasi konular ile bozmasını ve kapatılmasını istemediğim içindir.

Saygılar.

Medyanın %80 i hükümet destekli geri kalan %20 i baskı ve tehdit altında olması dışında webmaster sitesininde kapatılacağı tehdidinde bulunulması hiç hoş değil. Ama gerçek bu . Ülkemiz medyaya baskı olmadıgını söyleyenler yukardaki mesaja baksın, bırak haber-siyasi siteleri webmaster sitelerinde bile tehdit savuruyorlar yazık bu ülkeye
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al