-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Mobile & Network Arts
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar vodafone evde net sizce nasıldır alt yapısı vs ?
arkadaşım kullanıyor gayet memnün fiber netin'den dolayı. sizin fikirleriniz nedir
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Zaten Turk ******* alt yapısı kullanmıyor mu ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
OiS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci / Programcı
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Kullanıyorum memnun değilim. Aslında vodafone'dan şikayetim yok çünkü yaşadığım yerde altyapı eski ve sorunlu bu yüzden sağlam hizmet veremiyorlar. Bu sorun ***** içinde geçerli. Seçim yaparken onun bunun netine bakma senin yaşadığın yerde altyapı sağlamsa hepsi sana iyi hizmet verir. Ama önerim TT altyapılı net kullanman bazen gıçıklık yapıp yan kuruluşlara hainlik yapabiliyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Alt yapı zaten ***** ancak ***** gibi yoğunluk olmadığından diğerine nazaran çok daha iyi. Evimde kullanıyorum, telefon hattı v.s zorunluluğu da yok. 1.5 yıldır tek bir kez Vodafone'u arama ihtiyacı duymadım çok şükür. Ksinlikle tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Öyle de çok değişe bir şey olmuyor. Bende öyleen azından. Kötü, gene kötü :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Tele Satış Sorumlusu
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sevgili arkadaşlar, bütün internet sağlayıcıları aynı alt yapı üzerinden hizmet verir. Sadece bazı sokak veya caddelerde portlarda yoğunluk vardır. Teknik aksaklıklar meydana gelir. Hangi firmadan hizmet alacaksanız, alın. Dikkat etmemiz gereken noktalar kota ve fiyattır. Hız aynıdır. Hangi firmadan alırsanız alın hızınız aynı olacaktır. Altyapınızın desteklediği kadar hızlı bir internete sahip olursunuz. Buna göre bizim için önemli olan kota ve fiyatı olacaktır. Sınırsız tabirlere kanmayın, kotanız ne kadar yüksek olursa internetde o kadar çok sörf yaparsınız.