Merhaba beyler bu açıklamayı genelleme olarak yapmak istiyorum.
Önemli olan 2-3 ay sonra 1. Sıraya çıkmak değil önemli olan marka olmak ekip çok önemli tabi ama çook büyük bit işe girmeyecekseniz. Günleriniz pc de geçiyor ise tek başınıza iş yapmanızı tavsiye ederim diğer yürlü güvenecek adam zor bı devirde adam siteye bi ahell attı mı site biter resmen ayrıca maddi durum bir yere kadar güzel bir tasarım ve işe yarayan bir site olmalısınız sözünüzün arkadında durmalısınız seo ya aylık 2000 yl vermek tamamen aptallıktır bu bir kesin ben 8 ay içerisinde maximum 1000 tl harcadım ve instagram ile alakalı tüm kelimelerde ilk 3 de yer almaktayım tek başıma getirdim sitemi buralara kadar enim sıralamam düşse bile sitemi sürekli kullanan kullanıcılar sağolsun sorunsuz bir şekilde yine siteye girip işlerini göredeklerdir. Uzun lafın kısası güven ve markalaşmak lazım bana kalırsa bir web site alın ama marka olsun akla gelen ilk siteyi almak imkansız gibidir ama ikinci siyeyi almak mantıklı bir hale gelir maddi olarak diğer türlü en az 3 yıl boyunca marka olmak için uğraşmanız ve bıkmadan usanmadan siteye emek vermeniz gerekir