gayet başarılı
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim Mustafa bey.
2 yıldır çalışıyorum sizinle firmaniz kadar logonuz da kaliteli.
Değerli çok güzel yorumunuz için teşekkür ederiz :) Daha uzun kaliteli yıllar geçirmek dileğiyle.
Bence başarılı buldum, gayet hoş duruyor.
Görüşünüzü paylaştığınız için Teşekkür ederiz :)
Icon hoş fakat yazı fontunu çok beğenmedim.
Eski logomuzun fontundan uzağa kaçmak istemedik sonuçta köklü bir değişim markanın hafızalardan silinmesine neden olabiliyor :) logoda çok önemli bir etken.
Yinede bu konuyuda ele alıyorum yakın zamanda gündeme getireceğim.
Instant, instantlyden daha uygun gibime geldi ama güzel logo.
Uzun zamandır kullanmış olduğumuz bir slogan bu nedenle direkt bu şekilde bir slogan açıklaması yazıldı :)
güzel olmuş bu arada geçen beyaz şeye ne ad veriliyor
Onu gif olarak yaptırdık yani örnekler göstererek ama adı ne o konuda bilgim yok maalesef :)
A kelimesini kaldırıp kutu içerisine aldığınız A'yı getirebilirseniz daha iyi olur. Çünkü saçma oluyor 2 tane A harfi olması.
Şuanda en çok tercih edilen amblem türleri arasında yer alıyor bu nedenle bu şekilde bir amblem tercih edilmiştir :)
logonuzu çok beğendim. yakında bir web sitesi açacağım. geçenlerde de hosting olarak sizin sitenizi gözüme kestirmiştim.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz Oğuzhan bey, tabiki en kısa sürede sizide aramızda görmek isteriz :)
Yeni logonuz hayırlı olsun. Pek çok sitem sizde barınıyor kaliteli hizmet için teşekkürler.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Uzun süre çalışmak dileğiyle :)
Daha önceki logonuzuda keşke konuya ekleseydiniz forumdaki arkadaşlara daha güzel eleştiri ve fikir sunma açısından faydalı olurdu.
Logonuz ve yenilenme Şerefine Kampanya ne zaman yapacaksınız :)
Logonuz ve yenilenme Şerefine Kampanya ne zaman yapacaksınız :)
Kampanyalarımız var sizin aklınızdaki kampanya nedir belirtirseniz bu konuda çalışmalar yapabiliriz.
Daha önceki logomuzu ekleme geeği duymadım sonuçta bir yola çıktık geriye dönüş olmuyor :)
FurkanOYMAK
Teşekkür ederiz sağolun Furkan bey :)
Konumuzda değerli yorumlarınızı ve fikirlerini esirgemeyen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.
Başka görüşü olan varsa sizlerinde yorumlarını almaktan mutluluk duyarız. :)