lostyazilim
tr.link

Sinema İnceleme Blogumuz YAYINDA !

26 Mesajlar 3.801 Okunma
acebozum
tr.link

Untouchable Untouchable Kendimim Kendim Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Mesajlar 240
  • Beğeniler 18 / 84
  • Ticaret 0, (%0)

CiLeKeSs adlı üyeden alıntı

özgün yazmayı düşünüyorum yani izlediğim filmler hakkında görüşlerimi belirteceğim birde geniş bir kitleye hitap edebilirsem sinema etkinlikleri düzenlemeyi düşünüyorum mesela sinema.derdimvar.net afyonda ücretsiz 50 sinema biletinden birini kap gibisinden il il gezmeyi düşünüyorum :)

bu tarz projelerin varsa bence daha orjinal bir domain bulman gerekiyor gibi sanki

wmaraci
reklam

CiLeKeSs CiLeKeSs Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Mesajlar 153
  • Beğeniler 16 / 35
  • Ticaret 0, (%0)
hocam domaini hususi böyle yaptım çünkü asıl amacımız derdimvar.net'i geliştirmek onun yeri bizde çok ayrı :)

Melek Melek Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 /
  • Meslek
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 224 / 218
  • Ticaret 1, (%100)

CiLeKeSs adlı üyeden alıntı

o kadar güzel değinmişsiniz ki konuya teşekkür ederim hocam asıl amacımda buydu zaten fakat üniversite sınavına hazırlandığım için şu aralar fazla vakit ayıramıyorum boş kalmasın diyede kopyala yapıştır yaptım 5, 10 tane filmi sınavdan sonra inşallah eklediğim her filmi kendimce eleştirip beğendiğim veya beğenmediğim yönlerini yazacağım tabi bunları birde oylamaya çıkaracağım herkes kendi görüşlerini belirtebilecek. Film izleme hastalığı var bende 1980'den bu yana çıkan neredeyse tüm filmleri izlemişimdir ( bazı istisnalar var tabii imdb puanı 6'dan aşağı olanları izlemem) izlediğim filmler hakkındada yorumlarımı belirteceğim :)

Belirttiğim gibi sitenizin şuanki hali ile bir çok kopya mevcut. Size önerim ise öncelikle temanızı değiştirmeniz, farklı daha orjinal bir tema arayın. İkinci önerim ise farklı bir domain ile buna başlamanız. Bu dalda bir site açtım bende imzamda adresi bulunuyor. Fakat yabancı diziler yüzünden doğru düzgün film bile izleyemez oldum. Dizileri silip atacağım en sonda o olacak :D

Hizmet adlı üyeden alıntı

Benim sitem blog tarzından ona benziyor diyebilirim.Buraya Tıklayın hocam görürsünüz.İzlediğim filmleri yazıyorum genellikle

Merhaba, siteniz çok hoş tebrik ederim. Bir öneri de size yapmak isterim. Başlıklarınızı film isminden değil de filmde geçen repliklerden seçerseniz daha hoş görünebilir. Örnek imzam da ki sitede ki gibi :)

kasparow116 kasparow116 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek öğretmenlik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 359
  • Beğeniler 74 / 96
  • Ticaret 10, (%100)

PSiKoMaNYaH adlı üyeden alıntı

Belirttiğim gibi sitenizin şuanki hali ile bir çok kopya mevcut. Size önerim ise öncelikle temanızı değiştirmeniz, farklı daha orjinal bir tema arayın. İkinci önerim ise farklı bir domain ile buna başlamanız. Bu dalda bir site açtım bende imzamda adresi bulunuyor. Fakat yabancı diziler yüzünden doğru düzgün film bile izleyemez oldum. Dizileri silip atacağım en sonda o olacak :D

Merhaba, siteniz çok hoş tebrik ederim. Bir öneri de size yapmak isterim. Başlıklarınızı film isminden değil de filmde geçen repliklerden seçerseniz daha hoş görünebilir. Örnek imzam da ki sitede ki gibi :)

Hocam siteniz çok yavaş.

Öğretmenlikte.
wmaraci
wmaraci

HarunTURAN HarunTURAN www.hturan.net Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 246
  • Beğeniler 0 / 32
  • Ticaret 0, (%0)

Hizmet adlı üyeden alıntı

Buna katılırım işte.Eğer sinemalar.com varken arkadaşın sitesine niye girelim dersen yukarıdakı arkadaş gibi cevabı alırsın arkadaşım.İMDB varken sinemalar.com'a niye girelim

Dostum sana ne oluyor? Sinemalar.com'a niye girelim ne demek? Aylık yüzbinlerce ziyaretçisi olan bir site sinemalar.com. Sinemalar.com tasarım olarak, içerik olarak birebir İMDB'nin kopyası mı? Arkadaşın sitesi birebir kopya. Sinemalar dururken bu siteye insanlar ne diye girsin? Yüzbinlerce kullanıcının görüşü, eleştirisi, birikimi dururken kimse aynı sitenin kopyasına girmez. Ayrıca, her ne kadar başarılı film tanıtımı yaparsanız yapın, sitenize girenler sizin sinemalar.com kopyası olduğunuzu anladığınızda ziyaretçinin gözünde bitersiniz. Filmin yönetmeni gelip o siteye özel bir şeyler yazsa yine de tutunamazsınız. Çünkü, özentisiniz. Çünkü, kopyasınız.

Hizmet, dostum umarım bir şeyleri anlatabilmişimdir. Kendi çapında forum üyelerini küçük düşürmeye, polemik yaratmaya çalışma. Terbiyesizliğin lüzumu yok.

ibrahimTatar ibrahimTatar öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 1106
  • Beğeniler 283 / 282
  • Ticaret 35, (%100)

Harun TURAN adlı üyeden alıntı

Dostum sana ne oluyor? Sinemalar.com'a niye girelim ne demek? Aylık yüzbinlerce ziyaretçisi olan bir site sinemalar.com. Sinemalar.com tasarım olarak, içerik olarak birebir İMDB'nin kopyası mı? Arkadaşın sitesi birebir kopya. Sinemalar dururken bu siteye insanlar ne diye girsin? Yüzbinlerce kullanıcının görüşü, eleştirisi, birikimi dururken kimse aynı sitenin kopyasına girmez. Ayrıca, her ne kadar başarılı film tanıtımı yaparsanız yapın, sitenize girenler sizin sinemalar.com kopyası olduğunuzu anladığınızda ziyaretçinin gözünde bitersiniz. Filmin yönetmeni gelip o siteye özel bir şeyler yazsa yine de tutunamazsınız. Çünkü, özentisiniz. Çünkü, kopyasınız.

Hizmet, dostum umarım bir şeyleri anlatabilmişimdir. Kendi çapında forum üyelerini küçük düşürmeye, polemik yaratmaya çalışma. Terbiyesizliğin lüzumu yok.

Arkadaşım herkes emeğini ortaya koyuyor kimsenin kimseye terbiyesizlik yaptığı yok.Herkes düşüncesini söylemekte özgürdür.Arkadaş yapmış ilerde daha iyisini yapar her türlü desteği veririm sinemalar.com'a girmem kardeşimin sitesine girerim.İnternet alemi rekabet alemidir sinemalar.com'da olmayan içeriği bu arkadaşım ekler bütün hitleri toplar bunu bu kadar büyütmenin luzumu yok.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al