lostyazilim

Sitemdeki Garip Linkler ve PageSpeed Css Sorunu

7 Mesajlar 1.463 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

nrucel nrucel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad N** Ç**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba arkadaşlar sitemde ne zaman bi linke baksam hepsinde değilde bir kaçında bu şekilde link çıkıyor. http://vlr.tynt.com/?format=txt&key=284d869ffe43382ebe88a02cabb697ab&u=https%3A%2F%2Fplay.google.com%2Fstore%2Fapps%2Fdetails%3Fid%3Dcom.vizzpa.manage&subId=w!nrucelcom&txt=ANDROID%20Google%20Play%20Uygulamas%C4%B1%20i%C3%A7in%20TIKLA&loc=http%3A%2F%2Fnrucel.com%2F&ref=&title=Facebook%20Be%C4%9Feni%20Hilesi%20-%20NRUCEL%20LikeMe Oysa sitemdemde bunla ilgili birşey eklemedim. Heryeri taradım ama birşey bulamadım. Ne yapsam böyle oluyor. vlr.tynt.com giriyorum viglink diye bir site çıkıyor ilk kezgördüm bu siteyi bundan nasıl kurtulabilirim?
sitem: nrucel.com

ikinci sorum ise gtmetrix de sitemi taradığım zaman Minimize redirects 0 görünüyor ve açtığımda sitemde olmayan bir sürü link görüyorum css js heryere baktım ama bu linklerle alakalı birşey bulamadım bunlardan nasıl kurtulabilirim
sitem: http://begentr.com

3. Sorunum ise PageSpeed Tools sitemi analiz ettiğim zaman mobil kısımda
Düzeltilmesi Gerekiyor:
Oluşturmayı önleyen JavaScript ve CSS kodlarını ekranın üst kısmındaki içerikten kaldırın diyor açtığımda css kodlarını gösteriyor fakat css kodlarını alt kısıma ekleyincede sitenin görünümü bozuluyor bu konu hakkında ne yapabilirim

Sorumlarım bunlar arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Ozcanocak

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Ozcanocak Ozcanocak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** O**
  • Mesajlar 624
  • Beğeniler 105 / 84
  • Ticaret 43, (%91)
banda aynısı oldu care bulamadım

Ankanew Ankanew Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek O artık Bir işsiz
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** E**
  • Mesajlar 476
  • Beğeniler 59 / 133
  • Ticaret 1, (%100)
Sitenizde kopya içerik vb şeyler paylasiyorsaniz o içeriğin sahibine bildiriyor özelikle Warez tema ve scriptler de kullanılıyor site adresi vb şeyleri bildiriyor

• Üyelik 03.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad N** Ç**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 1, (%100)

Ankanew adlı üyeden alıntı

Sitenizde kopya içerik vb şeyler paylasiyorsaniz o içeriğin sahibine bildiriyor özelikle Warez tema ve scriptler de kullanılıyor site adresi vb şeyleri bildiriyor

hocam çalıntı içerik yokki index'te sadece url bulunuyor. Temadandır desem değil temada kullanılan css yada js'leri tek tek kontrol ettim link bağlantısı yok hiçbirinde
not: bu sorun son zamanlarda ortaya çıkmıştır site hep aynıydı.

wmaraci
wmaraci

53456 53456 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 1174 / 895
  • Ticaret 20, (%100)
API'lerin ulaştığı linkler olabilir mi ?

hozcelik hozcelik i was here Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 1778
  • Beğeniler 776 / 777
  • Ticaret 23, (%100)
Hocam birnevi virüs olabilir. Anti-Malware from GOTMLS.NET eklentisini indirip siteni komple taratmanı öneriyorum. Taratmak için eklenti ayarlarında doğrulama yapman lazım sağ köşede.
Tüm siteyi taradıktan sonra bulunan hataları onarabilirsin. Eğer bunu uygularsan yedek almayı unutma. Sorunun çözülürsede buraya yazarsan herkes bilgilenir.

💯 Jenerik ve Projelik Domainler | Tıkla Tüm Domainleri İncele

🥳 Yandex Kurumsal Mail Hizmeti | Sınırsız Süre Kullanım | Tıkla Detayları Öğren

"Bu dünya öyle ki karanlığı aydınlığından fazla,
Herkes daha fazla ister, azla yetinmez asla."

• Üyelik 03.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad N** Ç**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 1, (%100)

NTBol adlı üyeden alıntı

API'lerin ulaştığı linkler olabilir mi ?

Ozcanocak adlı üyeden alıntı

banda aynısı oldu care bulamadım

Pawn adlı üyeden alıntı

Hocam birnevi virüs olabilir. Anti-Malware from GOTMLS.NET eklentisini indirip siteni komple taratmanı öneriyorum. Taratmak için eklenti ayarlarında doğrulama yapman lazım sağ köşede.
Tüm siteyi taradıktan sonra bulunan hataları onarabilirsin. Eğer bunu uygularsan yedek almayı unutma. Sorunun çözülürsede buraya yazarsan herkes bilgilenir.

Sorunu buldum whos.amung sayacını kullanıyordum. Tüm linkler ordan geliyormuş. sayacı siteden tamamen kaldırdım şuan sorunsuz. Değerlerde baya değişti. GTMetrix'e göre 7 saniyede yüklenen site 2 saniyede yükleniyor.

Son sorunum hala devam ediyor ona nasıl bir çözüm bulabilirim acababilen bi arkadaş yardım edersen sevinirim. PageSpeed =

Düzeltilmesi Gerekiyor
Oluşturmayı önleyen JavaScript ve CSS kodlarını ekranın üst kısmındaki içerikten kaldırın

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al