Yetmez mi arkadaşım ? Gerçekten bıtkırdınız. Ne oyunmuş yahu diyecek dereceye geldim ve oyundan nefret etmeye başladım. Adım atıyorum Pokemon GO haberi. Hayır düzgün bir haber olsun okuyak arkadaş. Neymiş efendim "Pokemon araken kaza yaptı. Pokemon ararken kuyuya düştü. Pokemon arayanları soydulgar." arkadaşlar artık bir kendinize gelin lütfen. Lütfen rica ediyorum düzgün okuyabileceğimiz haberler paylaşın. Yahu kendi oyun siteme ekleyecek içerik arıyorum. Bir haber başlığı görsemde araştırıp kendi sitem için makaleye döksem diyorum. Ulan farkında olamdan ben bile siteyi Pokemon GO haberleri ile doldurmuşum. Allahtan benim sitedekiler öyle saçma haberler değil de geliştiricinin yaptığı açıklamalar ve bir kaç istatistik değerlendirmesi ile ilgili.

Hayır oyun sanki çok kaliteli ya. İndirdim baktım. GPS üzerinden harita çekiyor. Orda burda rastgele pokemon saçıyor. Benim de çocukluğum pokemon izleyerek geçti kabul de bu nedir yahu ? Sosyal Medya,Haber Siteleri(Yereller dahi!),Oyun içerikli siteler abi hepsinin gündemi pokemon go. Tamam ilgi görmüş olabilir ziyaretçi çekmek istiyorsunuz olabilir de neden son 10 haberden 7 si pokemon go arkadaş. En azından şu forumda bulunan içerik oluşturucu arkadaşlar bu konuya dikkat ederse sevinirim.

bkz. ShiftDelete Oyun Kategorisi
bkz. LeaderGamer gibi kaliteli bir oyun portalının hali.

Daha eklerim isterseniz?



Arkadaşın yukarıda belirttiği adresden benim gibi sıkılan arkadaşlar eklentiyi indirip PokemonGO haberlerinden kurtulabilir.

Öyle ki tek sıkılan ben değilmişim. Eklentisi bile kodlanmış.