Ya hadi sıradan kullanıcılar isyan edebilir de bir Webmaster ne diye isyan eder onu anlamıyorum. Abi varımız yoğumuz hit değil mi ? Al sana hit çeken bomba gibi bir konu, webmaster başka ne arar ? O yayınlayanlar da bu düşünceyle kastıkça kasıyorlar işte, sen kendi alanında yapmıyormusun aynı şeyi, ya da bu forumdan kaç kişi hit gelecek konuyu ben açmam diyor ? öyle manyaklık mı olur ?

Yılbaşı çekilişinde 3 günlük hit için 3 ay site kasan herifler tanıyorum burada, 2 sene sonraki eurovision için çalışan mı dersin, 8-10 sene sonrasının dünya kupası domainini şimdiden alan mı dersin, adamlar da haklı yani para böyle kazanılıyor.

Ayrıca oyuna bok atmışsın ama Agar.io bile aylarca gündemde kalmışken böyle bir oyunun konuşulmasını nasıl yadırgarsın ? Harita çekiyor marita çekiyor top saçıyor dediğin oyun bildiğin devrim gibi bir şey, bunun arkasından bir çok oyun artık sokakta oynanacak şekilde tasarlanacak. 20 senedir evden çıkmamış adamları dışarı çıkardı bu oyun, millet elinde telefon sağda solda dolanıyor ne güzel işte genel af gibi bir şey bu :)