ntka Hocam malesef dediğiniz doğru hatta ben bu günümüzü ve gelecek zamanı Terminatör filminde ki Genisys'e benzetiyorum herkes tek bir yere bağlı ve hayatları oradan yaşanıyor.
Fakat burada cehalltetten kirlenen beyinlere yakınmaktansa ve onları kendi kaderlerine bırakmaktansa,kendimize sormamız gereken ise biz böyle olmaması için ne yapıyoruz. Eğer birşeyler yapıyorsak ne mutlu bize.
Ben Şahsen Kişisel olarak hayatta oyun oynamam en fazla sitede yazabilmek için oyunu yükler ardından yazımı yazarım. Yine kişisel olark D-Facebook'um yoktur (var fakat Sayfa açmak için mecburu olduğundan). Bence kurtuluşun yolu "Sosyal Medya"' denilen mecrayı terk edip gerçekten tekrar Sosyal İlişkiler kurmaktan geçiyor. Bende defalarca yazdım hem burada hemde başka yerde: Ne zaman Çocuklarımız sessiz olsun diye ellerine tablet verilmekten vazgeçilir, Sokaklar tekrar Meşe/Misket, Gazoz kapağı oynayan ya da Lastik atlayıp çelik çomak oynayan çocuklarımız ile dolar işte o zaman tekrar bahsettiğimiz umut verici nesil gelir.
Not:Kendi Konumu da baltalamış oldum ama sağlık olsun :)