Yaklaşık olarak 5 yıldır Arama Motoru Optimizasyonu üzerine çalışmaktayım. Kendime SEO uzmanı diyemem çünkü ben bu işte bir uzmanlık olduğuna inanmıyorum sürekli algoritma değişen ve güncellemeler getiren bir Google ve rakipleri olduğu için Yandex Bing vs kesinlikle algoritma bilgisi paylaşmayan sadece ara sıra mühendisleri tarafından bilgi verilen bir arama motorunda sıra yükseltme konusunda uzmanlık bana saçma geliyor o yüzden kendime SEO uzmanı demiyorum sadece 5 yıldır uğraşmaktayım.

5 yıldır deneme yanılma yolu ile başarının anahtarını arayan bir insanım başaramadığım bir proje olmadı ancak SEO hizmet hiç vermedim direk şirketlere IT ekibine bu işi yapmak üzere girdim ve bütün şirketlerde başarılı oldum diyebilirim.

Şuanda da bir SEO mobil projesi geliştirmekteyim. Konuya gelecek olursak SEO daki en önemli kısımdan birisi de web site içi optimizasyonudur. Sizlere bu konuda hizmet vermek istiyorum.

Anahtar kelimenize göre ana sayfanız ve alt sayfalarınız nasıl olmalıdır hata bulma düzeltme gibi işlemler yapacağım.

Ücretlendirme konusunda kişinin web sitesi önemlidir kaç sayfadan oluşmaktadır vs ona göre fiyat vereceğim elimden geldiği en hızlı sürede de rapor vererek işi teslim edeceğim.

Hizmetten yararlanmak isteyen arkadaşlarım site adresi ve anahtar kelimenizi atınız. Site dışı ipuçları vermeyi de ihmal etmem :)