Öncelikle sitelerinizi inceledim ve nrucel.com siteniz resmen tüm site begentr ile aynı sanırım sürekli aynı siteye begentr ye link çıkışı yaptınız ve nrucel sitenizin anasayfanın içerik oranı çok az dediklerimi yaptığınız taktirde çıkacağını umuyorum.
1. sayfalarınızı silin ve yeni sayfalar oluşturun ve yeni sayfaların içeriği tamamen özgün olsun ve resimlerle vs süsleyin.
2.anasayfanız daha dolu olsun anasayfadaki yazı oranını artırın yine resimlerle vs süsleyin
3. diğer sitelere verilen linkleri kaldırın.
4. yukarıdakiler olmassa tekrar pm atarsanız daha detaylı bakarız büyük ihtimal çözeriz
Siteniz google tarafından muhtemelen köprü site olarak görülmüş buyüzden sıkıntı çekiyorsunuz.
1. sayfalarınızı silin ve yeni sayfalar oluşturun ve yeni sayfaların içeriği tamamen özgün olsun ve resimlerle vs süsleyin.
2.anasayfanız daha dolu olsun anasayfadaki yazı oranını artırın yine resimlerle vs süsleyin
3. diğer sitelere verilen linkleri kaldırın.
4. yukarıdakiler olmassa tekrar pm atarsanız daha detaylı bakarız büyük ihtimal çözeriz
Siteniz google tarafından muhtemelen köprü site olarak görülmüş buyüzden sıkıntı çekiyorsunuz.
yardımınız için teşekkür ederim nrucel.com spam yedikten sonra siteyi begentr'ye taşıdım şimdi siteyi baştan yapıcam anasayfaya makaleler yazıp yeni sayfalar hazırlayacam blog gibi yapcam denedikten sonra size haber vericem.
Ek Olarak: Manuel spam işlemi kalktı yardım eden tüm arkadaşlara teşekkürler